Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НІ високим цінам на бензин!!
- t309
- Ім'я:t309
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
як ви думаєте чому газ досі дешевий? так от тому що головний принцип управління це розділяй і властвуй, якби дорожчав і газ і бенз і дизель то всі автомобілісти та перевізники були б незадоволені і реально булаб небезпека бунту, а так ті хто на бензі зараз бідкаются, а ті хто на газі потішаются і кажуть став газ та радій життю разом зі мною, але толі еще будет, коли бенз дойде до запланованого максимума тоді і газ так само плавно підтягнется за ним і знову народ поділится ті хто на газі будуть невдоволені а ті хто на бензі хіхікаючи будуть казати а памятаєш як ти потішався з мого горя і де тепер твій газ, а в результаті фігово буде всім 

https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- t309
- Контактна інформація:
Re: НІ високим цінам на бензин!!
Thug, де саме мене торкнуло?
ти напевно віриш що челавек челавеку волк?

- Thug
я про твої роздуми стосовно банківt309 писав:Thug, де саме мене торкнуло?![]()

- Buts
t309, газ роками має вартість 55-65% вартості Бензину.
по аналогії з аптеками і маршрутками, скоро появляться соціальні АЗС

- Buts
цікаво чи самі продавці обладнання їздять на газу ?p0var писав:сам час ставити газ на авто :)
- Dreams
- Ім'я:Pavlo
Що так тут всіх депозити злять
Якщо я маю не велику суму грошей яку не маю куди вкласти...
То хай ліпше на депозиті полежать, чим дома.
Ще й пару гривень в місяць капне

- Thug
Ну як завжди - депозити злять тих, у кого їх немаDreams писав:Що так тут всіх депозити злять![]()

- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
слухай у тебе такі геніальні умозаключєнія, тобі ще по морді не надавали за твій безкостний язик?t309 писав:А ти не думав що коли ти кладеш гроші на депозит ти підтримуєш цю в корні злочинну банківську систему і сприяєш видаванню кредитів лохам, так вони лохи але вони теж люди неможна будувати своє щастя на нещасті інших!
zubylo.lviv.ua
-
- Контактна інформація:
Якщо я купляю золото і зберігаю злитки - то значить в мене вже бабла дофіга і міняти його я в найближчі 5 років не збираюся.t309 писав:про яке збереження грошей в золоті може бути мова коли ти прийдеш в банк купиш 1грам золота за 300гр а завтра коли тобі треба буде гроші продаш цейже грам за 200гр ???????? то при тому що цей грам золота тобі навіть на руки не дадуть.
Народ ви мислите неправильно, я вже не раз писав - депозит це не заробіток, це додатковий капітал до лишніх грошей, золото - це додаткове збереження капіталів яке не псується і ніколи не впаде і завжди буде в ціні.
Почніть мислити поіншому, а не на депозиті не заробиш, банки кидають, держава нічо не гарантує...от чесно сижу і мені смішно і шкода таких людей, багато втрачаєте, добре що я почав мислити по іншому - і зараз мав то підвищення бензи десь, на тому про банки депозити заробітки хочу припинити, доводити нічого не буду, живіть по своєму.
- t309
- Контактна інформація:
Sally, ну в одиночку це важко буде зробити хіба наберется група бажаючих
тобі особисто навіть дозволю дати мені ляпаса :) Dreams, та всім іншим прихильникам депозитів та банків, банківський відсоток є причиною інфляціїї не єдиним але одним з!
Не буде банків кредитів депозитів відсотків небуде інфляції, взагаліто при постійному рості продуктивності праці внаслідок технічного прогресу ціни на товари повинні падати а не рости, як скажете ви, а дуже просто, ви включіть соображаловку якщо 100років тому лісоруби працювали сокирами і валили 1 дерево в годину то тепер сей процес займає 1хв за допомогою бензопили так скільки має коштувати деревина тепер? разів та в 60 менше ніж 100років тому, а коштує у 60 більше, висновок, щось не так з цією системою

Не буде банків кредитів депозитів відсотків небуде інфляції, взагаліто при постійному рості продуктивності праці внаслідок технічного прогресу ціни на товари повинні падати а не рости, як скажете ви, а дуже просто, ви включіть соображаловку якщо 100років тому лісоруби працювали сокирами і валили 1 дерево в годину то тепер сей процес займає 1хв за допомогою бензопили так скільки має коштувати деревина тепер? разів та в 60 менше ніж 100років тому, а коштує у 60 більше, висновок, щось не так з цією системою
Востаннє редагувалось Вів, 01 березня 2011, 14:10 користувачем t309, всього редагувалось 1 раз.
- Buts
імпорт "із середини"
http://oilnews.com.ua/analitycs/article8938.html
http://oilnews.com.ua/analitycs/article8938.html
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
хаха давати тобі нічо не буду, но хід твоїх думок я понялаt309 писав:тобі особисто навіть дозволю дати мені ляпаса

Demyan, та справа не в мисленні, а в тому, що в кожного своя ситуація і свій підхід до грошей! є люди, які можуть і в шкарпетці на квартиру назбирати, а є такі кому завжди грошей бракує і які завжди знайдуть, куди їх вкласти, то про які тут взааглі депозити можна говорити?

zubylo.lviv.ua
- Brudas
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
в мене друг пару рокыв тому збирав на 21099,Sally писав:є люди, які можуть і в шкарпетці на квартиру назбирати
назбирав цілу купу а їх зацепила інфляція, збирає дальше

-
- Контактна інформація:
Просто скажу - порахуй тепер скільки коштує одна бензопила і сокира, лісоруб купляє бензопилу і вкладає її в вартість деревини + розхідні + осблуга + він нею зрубає більше дерев, а це більше витрат на доставку зберігання персонал....t309 писав:1 дерево в годину то тепер сей процес займає 1хв за допомогою бензопили так скільки має коштувати деревина тепер? разів та в 60 менше ніж 100років тому, а коштує у 60 більше, висновок, щось не так з цією системою
Ну чувак тепер все ясно ...одним словом "Учіться і єщо раз учіться"...як сказав вєлікій Лєнін.

- t309
- Контактна інформація:
Demyan, мдаааааа ти прочитай що написав і подумай головою
мислення на рівні дитини в садіку, ціна бензопили це 3 дерева 0.0001відсотка з того що нею можна зпиляти те саме стосуєтся обслуги та розхідників, про зберігання та транспортування це взагалі бред навіть коментувати не буду, щоб стало зрозуміліше попробуй зрубай дерево сокирою довези його фірою зроби з нього дошки в ручну потім зроби з нього табуретку якщо за місяць справишся буде добре а тепер скажи скільки ти хочеш заробляти в місяць, от стільки і коштуватиме табуретка, тепер зроби це за допомогою сучасної техніки і за місяць вийде 1000табуреток в 1000разів дешевше (ту так би мало бути) ну добре не в 1000 а в 900разів дешевше треба ж закласти в ціну вартість обладнання. Прикол у тому що зараз майже все автоматизовано і реально у виробників ціни смішні але так як роботи для людей нема через автоматизацію то всі пішли в торгівлю і перепродують все що можна в 10-100разів дорожче і кредити набирають щоб товар купувати а виробники щоб обладнання купувати і роздувають мильну бульбашку економіки а вона рано чи пізно лопне
мислення на рівні дитини в садіку, ціна бензопили це 3 дерева 0.0001відсотка з того що нею можна зпиляти те саме стосуєтся обслуги та розхідників, про зберігання та транспортування це взагалі бред навіть коментувати не буду, щоб стало зрозуміліше попробуй зрубай дерево сокирою довези його фірою зроби з нього дошки в ручну потім зроби з нього табуретку якщо за місяць справишся буде добре а тепер скажи скільки ти хочеш заробляти в місяць, от стільки і коштуватиме табуретка, тепер зроби це за допомогою сучасної техніки і за місяць вийде 1000табуреток в 1000разів дешевше (ту так би мало бути) ну добре не в 1000 а в 900разів дешевше треба ж закласти в ціну вартість обладнання. Прикол у тому що зараз майже все автоматизовано і реально у виробників ціни смішні але так як роботи для людей нема через автоматизацію то всі пішли в торгівлю і перепродують все що можна в 10-100разів дорожче і кредити набирають щоб товар купувати а виробники щоб обладнання купувати і роздувають мильну бульбашку економіки а вона рано чи пізно лопне
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
позавчора також на 200 грн заправився тамПетро писав:Так як я їжджу(по вихідних) то заливаю на АНП по 8,35

-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Вже лопнула. Бризки до нас летять з боку Африки.t309 писав:роздувають мильну бульбашку економіки а вона рано чи пізно лопне
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Не погоджуюсь, ціни завжди будуть рости, то ще Кейнс доводив.t309 писав:Не буде банків кредитів депозитів відсотків небуде інфляції, взагаліто при постійному рості продуктивності праці внаслідок технічного прогресу ціни на товари повинні падати а не рости
Не забувай, що ту пилу ще треба розробити, виготовити, обслуговувати, це ціла інфраструктура, а не просто інструмент, то не сокира.t309 писав:ціна бензопили це 3 дерева 0.0001відсотка з того що нею можна зпиляти те саме стосуєтся обслуги та розхідників,
ну якщо це буде табуретка (чи щось інше) ручної роботи, уяви, що і так можна заробити :)t309 писав:щоб стало зрозуміліше попробуй зрубай дерево сокирою довези його фірою зроби з нього дошки в ручну потім зроби з нього табуретку якщо за місяць справишся буде добре а тепер скажи скільки ти хочеш заробляти в місяць, от стільки і коштуватиме табуретка,
- MRE
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
На лукойлі А-95 8.99гр. 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей