Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вибір галогенок
- vazik
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:ВС
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
C#@O$, а де такий дешевий ксенон є?
На мою 2107, тюнінгова оптика 1500 грн. А з лінзою ксенон 2800 грн.
То де ти кажеш мені можуть забульбенити в стокову фару ксенон за 1100??????????
Я китайські розбив і зняв, лишив тільки польські!
На мою 2107, тюнінгова оптика 1500 грн. А з лінзою ксенон 2800 грн.
То де ти кажеш мені можуть забульбенити в стокову фару ксенон за 1100??????????
Я китайські розбив і зняв, лишив тільки польські!

- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Re: Вибір галогенок
Почитав у ЗР тест ламп Н4 і купив Філіпс Преміум +30.
По результатах тесту це найкращий варіант ціна/якість.
там шось 15 варіантів було.
Ну і що найбіле запам"яталось шо Преміум світили так само як і другі Філіпси у 5 разів дорожчі.
У мене стояли пару років якісь китайські з написами XENON
Так як вночі не їздив то їх вистачало, а зараз прийшлося їздити...То зразу змінив, набагато краще світить. Але у мене на лівій фарі облізло дзеркало..так що права світить краще, але незважаючи на це світло набагато краще.
заплатив по 30грн за 1шт.
По результатах тесту це найкращий варіант ціна/якість.
там шось 15 варіантів було.
Ну і що найбіле запам"яталось шо Преміум світили так само як і другі Філіпси у 5 разів дорожчі.
У мене стояли пару років якісь китайські з написами XENON

Так як вночі не їздив то їх вистачало, а зараз прийшлося їздити...То зразу змінив, набагато краще світить. Але у мене на лівій фарі облізло дзеркало..так що права світить краще, але незважаючи на це світло набагато краще.
заплатив по 30грн за 1шт.
- nonuk
azakharchuk, та цей тест я читав , але він чуть старенький , його напевно десь років 5 тому робили, а зараз ж нові моделі є !
FanateG, ти про цей тест що ссилка на 1 сторінці ?! а який відтінок в Філіпсах Преміум +30 ?!
FanateG, ти про цей тест що ссилка на 1 сторінці ?! а який відтінок в Філіпсах Преміум +30 ?!
Wheels make the car
- Maniak716
- Ім'я:Петро
я купляв Philips X-treme Power десь в тойже час співробітник купив Osram Night Breaker - я їзжу, а в нього погоріли, хоча я частіше за нього їзжу вночі
правду сказати він і далі купив собі Osram Night Breaker
правду сказати він і далі купив собі Osram Night Breaker
- markijan
- Ім'я:M@RK
- Контактна інформація:
vazik, я свій продав за 600 грн Бі Ксенон
так шо знайти дешевий можливо і якість освітлення ні з чим не порівняти ))) :)
так шо знайти дешевий можливо і якість освітлення ні з чим не порівняти ))) :)
- nonuk
Maniak716, яка ціна Philips X-treme Power ?
підкіньте хтось тест галогенок за 2009 !!!
підкіньте хтось тест галогенок за 2009 !!!

Wheels make the car
- Maniak716
- Ім'я:Петро
давно то булоnonuk писав:яка ціна Philips X-treme Power

- FanateG
- Контактна інформація:
ні, вони цього року свіжий тест проводили.nonuk писав:FanateG, ти про цей тест що ссилка на 1 сторінці ?! а який відтінок в Філіпсах Преміум +30 ?!
Відтінок походу стандарт. Жовтуватий. Не білий точно.
- FanateG
- Контактна інформація:
попробую пошукати.
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Перегоріла в мене лампочка, шукаю які поставити натомість. Знайшов тест ламп Н4, тому оживлю стару тему :) Собі планую купувани Philips EcoVision, буду рятувати планету від перенасичення СО2
.
Экспертиза лампы Н4: Почем люкс?
Михаил Колодочкин, «За рулем», 02.07.09 17:31
Пятнадцать образцов лампочек Н4, обещающих «улучшение света» на 10, 20, 30 и даже 90%, испытывал Михаил Колодочкин.
Поначалу казалось, что все лампочки провалились. Действительно, о каком улучшении освещенности дороги можно говорить, когда световой поток 14 ламп из полутора десятков не превышает норматива?! А та единственная, у которой повышенная мощность, вообще не предназначена для дорог общего пользования, о чем изготовители честно написали на ее упаковке! В общем-то, ничего другого мы и не ожидали. Неоднократные испытания подобных ламп на живых авто говорили о том же: особой разницы со стандартными изделиями не обнаруживается. Однако не все так просто: фактическая освещенность дороги зависит не от отдельно взятой лампочки, а от тандема лампочки и фары. И вот здесь выяснилось, что испытываемые лампы значительно превысили требования стандарта!
К примеру, если нормируемая освещенность в точке 50R (правая обочина на расстоянии 50 м) составляет 12 лк, то фара от ВАЗ-2105 с лампой Bosch Plus 60 выдает в ней 22,6 лк, с лампой Narva Range Power 30 (+ 30%) – аж 24,1 лк, а с Philips X-treme Power – 26,6 лк! Это на 122% выше нормы. Так почему же установка таких замечательных лампочек в фары практически не меняет визуальную картину? Причин несколько. Во-первых, подобный прирост освещенности наблюдается далеко не во всех точках: к примеру, с лампами Narva+30% и Narva+50% в точке 75R «пятерочная» фара еле-еле уложилась в стандарт. А вторая причина куда банальнее: стандартные лампочки тоже превышают начальную планку требований. Скажем, в той же точке 75R разница между стандартным «бошем» и «продвинутым» составляет всего 0,7 лк!
ИСКУССТВО ТОЛМАЧА
Кстати, а что, собственно, нам обещали? Экспертам больше всего понравилась бошевская лампочка, на упаковке которой красовалось: Plus 60 («Плюс 60»). А чего 60? Люксов, люменов, градусов или... гривен? То же у Philips X-treme Power: описание обещает нам, к примеру, up to 80% more light, то есть до 80% больше света! А в чем измеряют свет – в попугаях? На этом и строится игра. Разработчики прекрасно понимают, чем может обернуться для них недобросовестная реклама, а потому стараются отделываться общими фразами про «улучшение света», не указывая конкретные люмены и канделы. При этом освещенность от каждой лампочки, установленной в фару, действительно лучше, чем того требует стандарт.
Стало быть, разработчики не врут: light, свет то есть, на самом деле улучшается. При расстановке мест мы учитывали реальные показатели лампочек, их стоимость, а также объективность рекламных обещаний. А самый радостный итог проделанной работы таков: улучшенные лампы если и выигрывают у обыкновенных, то лишь с незначительным преимуществом. Но не с пятикратным перевесом, на который намекает цена. Впрочем, за «люкс» иногда приятно и доплатить...
НАША СПРАВКА
■ Световой поток – это мощность светового излучения, то есть видимого излучения, оцениваемого по световому ощущению, которое оно производит на глаз человека. Измеряется в люменах (лм).
■ Сила света – пространственная плотность светового потока, отношение светового потока к величине телесного угла, в котором равномерно распределено излучение. Измеряется в канделах (кд).
■ Освещенность – это поверхностная плотность светового потока, падающего на поверхность, то есть отношение светового потока к величине освещаемой поверхности, по которой он равномерно распределен. Измеряется в люксах (лк), 1 лк = 1 лм/1 м².

Джерело: http://uzr.com.ua/articles/101.html

Экспертиза лампы Н4: Почем люкс?
Михаил Колодочкин, «За рулем», 02.07.09 17:31
Пятнадцать образцов лампочек Н4, обещающих «улучшение света» на 10, 20, 30 и даже 90%, испытывал Михаил Колодочкин.
Поначалу казалось, что все лампочки провалились. Действительно, о каком улучшении освещенности дороги можно говорить, когда световой поток 14 ламп из полутора десятков не превышает норматива?! А та единственная, у которой повышенная мощность, вообще не предназначена для дорог общего пользования, о чем изготовители честно написали на ее упаковке! В общем-то, ничего другого мы и не ожидали. Неоднократные испытания подобных ламп на живых авто говорили о том же: особой разницы со стандартными изделиями не обнаруживается. Однако не все так просто: фактическая освещенность дороги зависит не от отдельно взятой лампочки, а от тандема лампочки и фары. И вот здесь выяснилось, что испытываемые лампы значительно превысили требования стандарта!
К примеру, если нормируемая освещенность в точке 50R (правая обочина на расстоянии 50 м) составляет 12 лк, то фара от ВАЗ-2105 с лампой Bosch Plus 60 выдает в ней 22,6 лк, с лампой Narva Range Power 30 (+ 30%) – аж 24,1 лк, а с Philips X-treme Power – 26,6 лк! Это на 122% выше нормы. Так почему же установка таких замечательных лампочек в фары практически не меняет визуальную картину? Причин несколько. Во-первых, подобный прирост освещенности наблюдается далеко не во всех точках: к примеру, с лампами Narva+30% и Narva+50% в точке 75R «пятерочная» фара еле-еле уложилась в стандарт. А вторая причина куда банальнее: стандартные лампочки тоже превышают начальную планку требований. Скажем, в той же точке 75R разница между стандартным «бошем» и «продвинутым» составляет всего 0,7 лк!
ИСКУССТВО ТОЛМАЧА
Кстати, а что, собственно, нам обещали? Экспертам больше всего понравилась бошевская лампочка, на упаковке которой красовалось: Plus 60 («Плюс 60»). А чего 60? Люксов, люменов, градусов или... гривен? То же у Philips X-treme Power: описание обещает нам, к примеру, up to 80% more light, то есть до 80% больше света! А в чем измеряют свет – в попугаях? На этом и строится игра. Разработчики прекрасно понимают, чем может обернуться для них недобросовестная реклама, а потому стараются отделываться общими фразами про «улучшение света», не указывая конкретные люмены и канделы. При этом освещенность от каждой лампочки, установленной в фару, действительно лучше, чем того требует стандарт.
Стало быть, разработчики не врут: light, свет то есть, на самом деле улучшается. При расстановке мест мы учитывали реальные показатели лампочек, их стоимость, а также объективность рекламных обещаний. А самый радостный итог проделанной работы таков: улучшенные лампы если и выигрывают у обыкновенных, то лишь с незначительным преимуществом. Но не с пятикратным перевесом, на который намекает цена. Впрочем, за «люкс» иногда приятно и доплатить...
НАША СПРАВКА
■ Световой поток – это мощность светового излучения, то есть видимого излучения, оцениваемого по световому ощущению, которое оно производит на глаз человека. Измеряется в люменах (лм).
■ Сила света – пространственная плотность светового потока, отношение светового потока к величине телесного угла, в котором равномерно распределено излучение. Измеряется в канделах (кд).
■ Освещенность – это поверхностная плотность светового потока, падающего на поверхность, то есть отношение светового потока к величине освещаемой поверхности, по которой он равномерно распределен. Измеряется в люксах (лк), 1 лк = 1 лм/1 м².

Джерело: http://uzr.com.ua/articles/101.html
volleyball.lviv.ua/blog/
- borodatos
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Постійно користувався Осрам Білюкс.Співвідношення ціна-якість просто супер.Лампочки брав по 40грн,а світили на всі 100)
- VIK17
- Ім'я:Віктор
+1ko3a4ok писав:Народ, якшо ви вже купляєте галогенки то виставляйте напрям світла правильно, а не шоб іншим водіям очі сліпило
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
В журналi "За кермом в Украiнi" за лютий е тест лампочок в цоколi Н 7! Виграв тест Осрам Найт Брекер плюс!
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Маєш журнал? Відскануй той тест і виклади тут! В мене якраз Н7 цоколь!Денис писав:В журналi "За кермом в Украiнi" за лютий е тест лампочок в цоколi Н 7
volleyball.lviv.ua/blog/
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
в мене на Фабі був такий цоколь і стояли такі лампочки. Задоволений був на всеь мульйон. Тепер на Н4 цоколі з непонятними лямпочками ніфіга не бачуДенис писав:лампочок в цоколi Н 7! Виграв тест Осрам Найт Брекер плюс!

- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
їхав щойно по обїздній. Якийсь чувак на 09 їхав з одною фарою на дальньому а друга тільки габарит. я йому моргнів дальнім і він тоді дійсно дальнє включив. Чому в людей руки не доходять настроїти фари? уявляю що булоб якби і друга фара світилаVIK17 писав:+1ko3a4ok писав:Народ, якшо ви вже купляєте галогенки то виставляйте напрям світла правильно, а не шоб іншим водіям очі сліпило
Стоять такі тільки в Н7 цоколі
а всі плюс 90 з підвищеною яркістю [не потужністю] швидко виходять зладу , тому що підвищення яркості зроблене за рахунок утоншення нитки накалу яка на ямах обривається.
Задоволений на всі 100 ціна якість .а всі плюс 90 з підвищеною яркістю [не потужністю] швидко виходять зладу , тому що підвищення яркості зроблене за рахунок утоншення нитки накалу яка на ямах обривається.
- Денис
Спробую...Yelik писав:Маєш журнал? Відскануй той тест і виклади тут! В мене якраз Н7 цоколь!Денис писав:В журналi "За кермом в Украiнi" за лютий е тест лампочок в цоколi Н 7
- Денис
У вчорашньому номері журнала "Автоцентр" є тест Н4! Знову виграв Осрам,правда простий,без всяких процентних добавок...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей