Andriy01 писав:Я чув що в деяких трейдерів бензи в лютому продаж впав на 20-30 %.
хіба то дивно? до Львова тепер їду - то в центрі машин менше, можна тепер і через центр, а раніше? Кулко обкручував, шоб тільки не через тягучки в центрі
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Andriy01 писав:Я чув що в деяких трейдерів бензи в лютому продаж впав на 20-30 %.
Тільки наші [цензура] таке можуть придумати...Morozov писав:Уряд вивчає можливість введення процедури закриття заправок постачальників нафтопродуктів у разі завищення ними цін на бензин. Про це заявив сьогодні прем'єр-міністр України Микола Азаров на прес-конференції в Києві.
Він зазначив, що такий механізм діє в США.
ага, закриють половину заправок і що буде? Мало того, що бєнза дорога, то ше треба буде на заправку в інший район пхнутиMorozov писав:Азаров хоче закривати заправки за дорогий бензин
погоджуюсь на всі 100%Maniak716 писав:триндять щоб показати людям як вони порядок наводять
я би тоже запасся... але де зберігати.. з відповідними умовами. в мене нема такої можливостіLyubomyr писав:На даний момент не відкидаю можливості запасанням паливом при вільних паперових купюрах.
ну це вже інше питання, я в батьковому гаражі орендую площуvovka писав:я би тоже запасся... але де зберігати.. з відповідними умовами. в мене нема такої можливості
теоретично :) а практично он там вище писали що якийсь Газовик відміняє талони на газFly писав: теоретично можна карточки на паливо купляти тоді і з зберіганням траблів не буде
невже є надійкаБензину установили потолок цен - не выше 9,5 гривны
Азаров еще и пригрозил опечатать АЗС, которые необоснованно повышают цены
hrdrive писав:http://www.segodnya.ua/news/14231100.htmlЦитата:Бензину установили потолок цен - не выше 9,5 гривны Азаров еще и пригрозил опечатать АЗС, которые необоснованно повышают ценыневже є надійка
еем а в нас продають не бадягу?Buts писав: з такою ціною буде багато "бадяги"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей