Організація та планування подорожей

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Дороги мої, дороги
VAVAN
Стать:чоловік
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:
Re: Дороги мої, дороги

Повідомлення VAVAN » Нед, 20 березня 2011, 12:23

На розбитій трасі «Львів–Тернопіль» ледь не перевернувся автобус з пасажирами
На трасі «Львів–Тернопіль» поблизу села Гаї на Львівщині, загрузнувши у болоті, ледь не перевернувся рейсовий автобус з пасажирами. -AAA+
Про це сьогодні, 18 березня, у коментарі ЗІКу повідомив мешканець села Гаї Степан Беднарчук.

«Там катастрофічна ситуація з дорогою. Вже скільки мешканці писали, всюди зверталися – ніхто не реагує. Там курсує тільки один рейсовий автобус «Львів–Звенигород–Городиславичі». Сьогодні вранці в одному місці, де дуже сильне болото, автобус просто перехилився на бік. Слава Богу, все нормально, нічого не сталося, але він у тому болоті з 7.00 год ранку спалив щеплення, перегородив дорогу і стоїть», – розповів мешканець.

З його слів, автобус перехилився на дерева, люди його поставили на місце, але виїхати звідти він самотужки не може – так і стоїть у цьому болоті, перегородивши дорогу.

«Посередині дороги величезна яма, яку не можливо об’їхати. Автобус у цьому болоті перехилився набік, ледь не перекинувся. Шість годин пройшло ніхто не реагує. Автобус перегородив дорогу. Дзвонили в обласну раду, районну раду, облавтодор, районний автодор – ніхто не зреагував», – наголосив мешканець Гаїв.

У коментарі ЗІКу начальник прес-служби управління ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська так прокоментувала цю ситуацію: «Я сумніваюся, що хтось до нас дзвонив, бо вже давно було б надано допомогу. Треба звернутися на телефон довіри управління ДАІ: 234-09-32. За 5 хв. інспектори виїдуть і відреагують. Взагалі на такі ситуації має реагувати Головавтотрансінспекція. Це не сталося ДТП, надзвичайний випадок. Те, що автобус застряг, мають йому надати допомогу його безпосередні керівники – транспортники».
VAVAN писав:Світлана Добровольська
каза грана- шо написали то і коментує...

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Нед, 20 березня 2011, 12:27

VAVAN писав:Сьогодні вранці в одному місці, де дуже сильне болото
Вчора,на Мшані(городоцький р-н)таке саме сталось-є участок дороги де закидали вапном ями,а потім поверх щебінь.То вчора мені росказували шо вапно вимило з під щебеня,почала дорога провалюватись,внаслідок чого зарилися-фура,газон,трактор.ППЦ
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Нед, 20 березня 2011, 22:52

Сьогодні мотнувся в Польщу через Краківець...це пиз..ць...походу жива тільки Бетонка і кусок перед самим кордоном+ кусок Страдч-Домажир..все решта таке враження що було килимове бомбардування....в Польщі ж дороги лялька....
Р.С. Поляки серйозно взялись до будування автобану на Корчову-Краківець,а наші уйобки відмовились від будування дороги
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

Nick_
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Nick_ » Нед, 20 березня 2011, 23:26

Sluva писав:походу жива тільки Бетонка

І напевне проживе ще не один рік (бо побудована була в 70-80 роках минулого соліття)! І от ще ціла і тримається купи. Тільки де не де треба підшаманити на мостах...
Sluva писав:кусок Страдч-Домажир
уже після зими в ямках. В суботу їхав і думаю - розслаблюсь чуть-чуть від тих ям, але фіг там на підйомі що поряд з поворотом на птахофабрику - ями! Я осинів від побаченого! Як так? :shock Тільки ж робили капіталку з осені...

Мої спостереження : маршутчикам - взагалі бачу пофігу валять по ямам уже не оминаючи... водії бавляться в шашечки, обїжають по обочені по декілька сот метрів...
На тому відрізку файно зробити шиномонтаж. В дощову погоду (вечір-ніч) коли погано видно ями - на обочинах повно машин з гнутими дисками.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей