ага, а як його закачати в салон, то машина битись не будеROVA писав:Та існує думка шо коли в закачати газ то я диски не зможу гнути,
+1AndrewK писав:Газ - намашка
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага, а як його закачати в салон, то машина битись не будеROVA писав:Та існує думка шо коли в закачати газ то я диски не зможу гнути,
+1AndrewK писав:Газ - намашка
невірю. неможе таке бути. тиск навпаки росте в горячу погоду, коли розширюється повітряvedmid писав:але зміна тиску відбувається не за рахунок повітря, а за рахунок властивостей резини...
відкрив "мануель" для своєї автівки, там написано міряти тиск "на холодно", або після того як машина постояла довший час.vedmid писав:ви знаєте що перед тим як провіряти тиск в колесах треба трохи проїхатись, кілометра так 3-4, поясню чому: коли ви зранку манометром міряєте, то міряєте на холодній шині, а рекомендації зачасту на робочий тиск, тому колесо бажано прогріти і тоді будете точно знати що при їзді у вас такий-то тиск...
зараз можу спостерігати за тиском і температурою своїх шин в режимі "онлайн", під час їзди росте температура і тиск.hrdrive писав:неможе таке бути. тиск навпаки росте в горячу погоду, коли розширюється повітря
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей