сльози з"являються після 100..я колись з дев"ятки при 160 з люку стирчав....їхали з горки з миколаєва, з лоба потім 3-и мухи віддирав) borodatos, студєнт....fen писав:Саньок на моцику)) без шоломів)))) так сльози текли при 140))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
сльози з"являються після 100..я колись з дев"ятки при 160 з люку стирчав....їхали з горки з миколаєва, з лоба потім 3-и мухи віддирав) borodatos, студєнт....fen писав:Саньок на моцику)) без шоломів)))) так сльози текли при 140))
БОБА писав:Mastergid фа-фа на 700-рiччя пiд мостом (точнiше менi фа-фа)
Vexler писав:Привіт Denzzzil, близько 13-00
і робивBOXER писав: а він газував і втікав
BOXER писав:жим-жим
Vusiko писав:і робивBOXER писав: а він газував і втікавBOXER писав:жим-жим хрдрайву![]()
ФА ФА, я просто думав як суцільну перетнути, і шось не помітив тебеBOXER писав:і Фа-фа, і Блим-блим Тарасу на Акценті на Липинськогоа він шось морозився, я сів йому на хвіст і блимав. а він газував і втікав
Taras:) писав:я просто думав як суцільну перетнути
я так і зробив)))BOXER писав:так а шо там перетинати, якраз ти розвернувся собі нормне треба там ризикувати
200 метрів лишніх краще проїхати, ніж рублі потім тратити))
да..був там...але шось тебе не помітив....хоча в принципі небачив нікого..бо грубо порушував правила дорожноього руху - розмовляв потелефонуVexler писав:crush, близько 19-00 не ти їхав на Санта-барбарі позаду мене?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей