І поки чекати то кататись на таксі?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то все таки японець а не форд. може ти масло погане лив або міняв раз в 20 000 ? :)gribkoff777 писав:Мав Mazda 6, той же Форд, 1,8 МТ, після 40 000 почала жерти 1л масла на 1000 км...
так, кататись на таксі.... або пішки ходити - то корисно!pikach00 писав:CAT, як можна купувати машину не посидівши в ній?І поки чекати то кататись на таксі?
я також не люблю, але воно того варте, коли ти замовив машину конкретно піж себе то тобі не захочеться її продавати через пів року чи рік... то зовсім інший рівень вже....cat-yellow писав:мені б мабуть ніколи не вистачило терпцю замовити тачку і чекати її піврокуне люблю чекати ппц
CAT писав:я також не люблю, але воно того варте, коли ти замовив машину конкретно піж себе то тобі не захочеться її продавати через пів року чи рік... то зовсім інший рівень вже....
Менше 10 до сотні :) І повний привід надаCAT писав:які в тебе взагалі критерії по динаміці?
Існує таке авто:pikach00 писав:Менше 10 до сотні :) І повний привід надаCAT писав:які в тебе взагалі критерії по динаміці?
НИВА! і до неї тюнінг тюнінг тюнінг!)pikach00 писав:Менше 10 до сотні І повний привід нада
Subaru Impreza 2.0 підходить під ці критерії :)pikach00 писав:Менше 10 до сотні І повний привід нада
У мене - 180000 тик. ні каплі от і до заміни (не факт, що одометр не скрутили попередники, а отже і більше км.)!gribkoff777 писав:Мав Mazda 6, той же Форд, 1,8 МТ, після 40 000 почала жерти 1л масла на 1000 км...
Це називається вгробити двіг своєю не уважністю! Основний чинник таких наслідків - це прогавити рівень масла. Це доказаний факт усіх хто отримав таку болячку як жор масла (читаємо відповідні форуми і відгуки власників).cat-yellow писав: та нунафіг...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей