Організація та планування подорожей

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Ясениця-Замкова - сімейний вікенд в "Бойківському дворі"
Myself
Ім'я:Oleksandr
Стать:чоловік
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:
Ясениця-Замкова - сімейний вікенд в "Бойківському дворі"

Повідомлення Myself » Пон, 02 травня 2011, 00:32

З"їздив з сім"єю на вихідних в Карпати. Мотель "Бойківський двір" знаходиться на межі Старосамбірського та Турківського районів Львівської області (детальне місце - тут)
Дорога так собі, але за півтори години в "пенсіонерському" режимі (дитина в авто!) доплівся. "По колу" - 260 км. з невеликою вилазкою в Розлуч. Але про все трохи детальніше.
Субота зранку: поки встали, їсти-пити-митись-голитись :roll , поки зібрались - виїхали в 10.10. В машині - я, дружина і мала (3 рочки), мінімум багажу. Заправка на Городській коло "Метро" - в 10.30 виїхали за Львів. Дуже люблю турківський напрямок, особливо Самбір та місця за Старим Самбором, де починаються серпантини. Їздив туди разів з 30, жодного разу за Оброшином не бачив хоча б одного даішника, пішого чи на авто :ninja . Не став винятком і цей вояж - там їм просто нічого робити. Не в останню чергу - через якість доріг. Особливо не поганяєш - ями... Але на відміну від золочівського напрямку, де від тебе мало що залежить :angry , тут при уважності ями можна об"їхати завчасно ;)
Так що проїхали дорогу за 1,5 години, в 12 були на місці.
Karpaty_10.jpg
"Вигляд ззовні": мотель внизу зліва і дорога на Турку.
Мотель запам"ятався з попередніх поїздок - якось там "заправлявся" еспрессо :D і мені сподобався бойківський антураж. За пару днів перед поїздкою відшукав той мотель в неті, подзвонив, забив номер. Коли приїхали і подивились на нього вживу - виявилось що втрьох там буде тіснувато. Але знайшась вільна одна з колиб (найменша), яка нас цілком влаштовувала.
Karpaty_19.jpg
Так виглядала "наша" колиба
Вхід - одразу в кімнату. На "першому поверсі" - телік з саталітарним тюнером, кутовий двоспальний диван, УФО на стінці, шафка, туалет-душ-умивальник, холодильник-чайник та інша дрєбєдєнь.
Karpaty_20.jpg
Перший поверх - коридор-вітальня-кухня на шести квадратах - "в одном флаконє":-D
А також сходи нагору, де є тільки два ліжка та дві тумбочки, і вихід на балкон.
Karpaty_21.jpg
Другий "поверх" - мансарда по-гуцульськи:-)
Той балкончик йно для краси, його функціональне призначення для мене вичерпалось фоткою:-)
Karpaty_22.jpg
Розпакувались - і вйо в гори:-) Зовсім поруч пологий підйом на безіменну вершину, з якої відкривається ось таке:
Karpaty_08.jpg
Погуляли, зголодніли, спустились в мотель. В ресторанчику замовили смачний обід з грибною юшкою, кручениками, салом з часником, бринзою та іншими бойківсько-гуцульсько-лемківськими штуками:-)
Karpaty_02.jpg
Інтер"єр в шкурах і з головами оленів, кабанів вовків тощо. Прикольно, але я малій мусів довго пояснювати, що то на стіні висить не мама Бембі, за якою він плаче в лісі :cry %) :p Так що хто їде з дітьми - "подбайте про легенду" :shout
Після обіду у нас було катання на конику, якого малій обіцяв пару останніх днів. Якби його не було, я б його певно зі Львова мусів привезти :shout , але на щастя знайшлась місцева "Машка".
Karpaty_24.jpg
Дуже сумирна, до речі, кому треба буде - свистіть, кину в приват мобільний власника :ninja
Ну а потім - "обов"язкова програма" на дитячому майданчику: користуючись наявністю тата поруч, а не на роботі, мала влаштувала двогодине катання :D
Karpaty_14.jpg
Karpaty_28.jpg
Karpaty_17.jpg
А потім почались вечорниці: це коли з Трускавця великим автобусом привозять спраглих туристів, і чотири години їх поять-кормлять в кращих карпатських традиціях - від троїстих музик ("Хто родився в червні - ставай наливай" і тому подібне) - до бойківської ватри:
Karpaty_13.jpg
Karpaty_29.jpg
Погулявши потім ще трохи, повечеряли ресторанним "мясом по бойківськи в глечику" на своїй веранді і заснули як вбиті.
Karpaty_30.jpg
Малеча проспала з 10 вечора до 9 ранку безпробудно. Таке можливо тільки в Карпатах :D
Другий день - неділя: як вже давно не виходило, підйом - аж в 9-ій :angel Поки встали, поки то-се, сніданок - в 10. Ресторан здивував - вартість сніданку включено в ціну номера, причому принесли нам три сніданки :shock А я було хотів за це заплатити :shout Дрібниця - але приємна ;) Ну а далі знову - прогулянка, гірки-качельки... Знайшли на задньому дворі невеличку ферму: гуси-кури-індики, кролики, баранчики, козочки з козенятами... Ось тут мала відірвалась :shout за повної підтримки діда, який тим всім опікується :beer
Karpaty_33.jpg
Потім - невеличка вилазка в Розлуч, подивились що там і як ;)
Karpaty_27.jpg
І знову обід в ресторані мотелю, теж в бойківському дусі.
"Під занавіс" - ще одна прогулянка на Машці, цього разу з мамочкою "за кермом"
Karpaty_35.jpg
Мала була щаслива безмежно, але і змучена приблизно настільки ж... Через 500 метрів від мотелю на задньому сидінні була така картина:
Karpaty_37.jpg
Спали ми практично до Львова...

ІТОГО: 2 дні, 260 км., відключений мобільний, вся увага - сім"ї. Ніякої роботи. Ніяких дзвінків. Повне задоволення для всіх і вся. Бюджет - неповна 1000 грн. Мізер порівняно з отриманим зарядом емоцій та позитиву ;)
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Re: Ясениця-Замкова - сімейний вікенд в "Бойківському дворі"

Повідомлення BOXER » Пон, 02 травня 2011, 02:06

Кльово ;) А точку знав раніше?
Sad, but true.

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Пон, 02 травня 2011, 08:28

Супер! Тепер треба в Жденієво - форель половити, пару раз туди з родиною їздив. Можна, як потепліє, в Солотвино. Люблю такі висєчки на 2-3 дні з сім'єю. У Львові так час не проведеш, цікаво і пізнавально. :beer
Хочеш миру - готуй Parabellum

moomnad

Повідомлення moomnad » Пон, 02 травня 2011, 08:32

BOXER писав: А точку знав раніше?
Myself писав:Мотель запам"ятався з попередніх поїздок - якось там "заправлявся" еспрессо
:sing
Важко збирати вибиті зуби...зломаними руками.

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Пон, 02 травня 2011, 10:34

гарно відпочили) фотка потішила там де мала душить козу :D яка ціна самого доміку?
INTE®©ULLE®™

santosxxx
Подякували: 1 раз

Повідомлення santosxxx » Пон, 02 травня 2011, 11:07

gribkoff777 писав:Супер! Тепер треба в Жденієво - форель половити, пару раз туди з родиною їздив. Можна, як потепліє, в Солотвино. Люблю такі висєчки на 2-3 дні з сім'єю. У Львові так час не проведеш, цікаво і пізнавально.
Я якраз вночі з такої 2-ох денної вилазки повернувся...
Їздили по маршруту Говерла-мінеральні джерела-географічний центр Європи-Солотвино-Мукачево-с.Середнє (винні погреби) 8-) Фоток море... Вражень від відвіданих місць ще більше... Встиг і пл горах добряче налазитись, і під сніг попасти, і покататись з гори на дощовиках, а потім в теплих Солотвинських озерах покупатись.... ЛЯПОТАААааа!!!!!!!! :p

beep1
Ім'я:Роман

Повідомлення beep1 » Пон, 02 травня 2011, 11:39

і я також,приїхав в ночі з невдавшоїся 2-ох денної подорожі по Закарпаттю, так як поїздка була незапланована то номер не замовили, а в ночі після 22:00 обїздивши пів Мукачево і найшовши лише номер в богодельні , вирішили вертатись додому. Встигли відвідати водоспад Шипіт і озеро Синевір, планували на другий день погуляти ще по Ужгороді. вражень і фото дужже багато
тел. 0681377629

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Пон, 02 травня 2011, 14:48

santosxxx, фоткє в студію! Солотвино провалюється, чи ні? Кунігунду запустили? місяць тому була без води, сусіднє (1-ШЕ) озеро провалилось знов, чекають дозволу з Києва на заповнення. Шахти закриті, пропадає Slatina :cry
Хочеш миру - готуй Parabellum

Myself
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Вів, 03 травня 2011, 01:58

hrdrive писав:фотка потішила там де мала душить козу
не душить, а розплутує... Хоча в такому віці результат практично однаковий :shout
яка ціна самого доміку?
По-божому - 350 грн. за добу :ninja
Симон Петлюра

santosxxx

Повідомлення santosxxx » Вів, 03 травня 2011, 19:01

Myself писав:santosxxx, фоткє в студію! Солотвино провалюється, чи ні? Кунігунду запустили? місяць тому була без води, сусіднє (1-ШЕ) озеро провалилось знов, чекають дозволу з Києва на заповнення. Шахти закриті, пропадає Slatina
Фотки надзвичайно великого обєму :oops А так ніяких там катастроф непомітив... озера були на місці, порівняно з минулимом роком трошки перекопали та перерозділяли

500
Ім'я:Andrij

Повідомлення 500 » Вів, 03 травня 2011, 22:45

Myself писав:
hrdrive писав:
яка ціна самого доміку?
По-божому - 350 грн. за добу :ninja

вiдносно "По-божому",як для такого напрямку i мiсцевостi i в мiжсезоння...
був там проi'здом кiлька рокiв назад... гнила польська форель з пакета i деруни...

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення antik » Вів, 03 травня 2011, 22:47

фотки - супер!
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

Babak
Адміністратор
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення Babak » Вів, 03 травня 2011, 23:06

Myself,
Хороший звіт :thumbup
Блекджек і все таке!)

Myself
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Вів, 03 травня 2011, 23:55

juvelir писав:вiдносно "По-божому",як для такого напрямку i мiсцевостi i в мiжсезоння...
Ну це як подивитись :| ... Чотиримісна колиба з чотирма сніданками за 350 українських ойро - це 350/4= 87,5 на людину. Ти вважаєш це забагато? :shout
був там проi'здом кiлька рокiв назад... гнила польська форель з пакета i деруни...
Ну значить це тобі "повезло" ;) Мене колись у Спліті нагодували якоюсь ху...добиною зіпсутою - три дні лікувався %) І заплатив набагато більше, ніж ти в тому дворі, будучи проїздом. Таке буває. Хоча в Спліт я тепер ні ногою, так що розумію тебе :shout
До харчування в мене зауважень нема - одні позитиви. Цікаво, фольково, смачно. І відносно недорого, середній чек за обід на трьох (малій три рочки) десь коло 130 грн. Це перше, друге, салат, сік + кава/чай і по дрібницям, типу сало з часником, огірочки з бочки і т.д. Зрештою, замовлення я робив безвідносно до цінників в меню - сподобався опис - замовив. Потім прикинув, скільки має бути в чеку...
Для того в Карпати і їхалось - відпочити і побалдіти. Виконано :D
Симон Петлюра

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Сер, 04 травня 2011, 07:57

можна телефон того мотелю і назву точну

Myself
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Сер, 04 травня 2011, 09:43

Demyan, дивись пп, надіслав...
Симон Петлюра

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Сер, 04 травня 2011, 10:18

Myself писав:Demyan, дивись пп, надіслав...
дякую

Newman
Ім'я:Віталік
Номер:0717
Дякував (ла): 6 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Newman » Чет, 05 травня 2011, 09:22

Myself писав:А потім почались вечорниці: це коли з Трускавця великим автобусом привозять спраглих туристів, і чотири години їх поять-кормлять в кращих карпатських традиціях - від троїстих музик ("Хто родився в червні - ставай наливай" і тому подібне) - до бойківської ватри:
А які враження від самих вечорниць? Яку оцінку поставиш?

Myself
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Суб, 07 травня 2011, 23:49

Newman, по тій частині, на якій я був присутній (сонце вийшло, і ми з малою повалили кататись на гірці) - я б поставив 5. Судячи з того, що присутній народ був мега задоволений - все було гуд і далі ;)
Симон Петлюра

Lestat
Ім'я:Yaroslav

Повідомлення Lestat » Нед, 24 липня 2011, 21:27

Сьогодні з ранку не було чим зайнятись, а у Львові прогнозували дощ, скочили в машину і поїхали в Ясениця-Замкова поїсти юшку і шашлик.
Доїхали. Поїли шашличку, який чуть не згорів. І взагалі обслуговування не сподобалось в "Бойківському дворі". При розрахунку даю гроші а мені офіціант каже "Може маєте без здачі, а то я не хочу бігати туди-сюди", без здачі я не мав і сам пішов і забрав решту:(, чайових не залишив.
Потім вирішили поїхати на Ужоцький перевал, оскільки ніколи в цій частина Карпат не бували. На перевалі наробили фоток, поїхи дині на капоті:), відпочили. Сунули в Нижні Ворота через Ужок, по дорозі не разок зупинялися що б намилуватися красою Карпат. Виїхали у Нижні Ворота і прямо до Львова до домцю.
По кілометражу приблизно 300-350 км.
Стан доріг:
Львів - Ст.Самбір - можна спокійно жарити.
з Ст. Самбора до перевалу - яма на ямі:(.
В Ужку місцевих запитали яка дорога до Н.Воріт, у відповідь: "Дороги немає, але ваша машина(2109) проїде:)", чувачок з юмором. Отже від Ужка до Н.Воріт оффроад - асфальту немає, їхали по грунтовій дорозі - 25км, далі настала цивілізація, і дорога плавно переходила в асфальт.
Ну а далі від Н.Воріт майже Європа, моя найулюбленіша дорога на Зх.Україні.
Фото пізніше залию.
Вкладення
weekend_trip.JPG

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість