та не дєрзкій я, просто на машинах раніше такого не було і всі їздили :)CAT писав:чьо ти такой дєрзкій?
про радіатор я знаю правильне рішення

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та не дєрзкій я, просто на машинах раніше такого не було і всі їздили :)CAT писав:чьо ти такой дєрзкій?
раніше люди на деревах жили.....Apokalipsis писав:просто на машинах раніше такого не було і всі їздили
прикинь у мене в 08 гур ще ніразу не гудів і не виходив з ладуApokalipsis писав:та не дєрзкій я, просто на машинах раніше такого не було і всі їздили
Kritik писав:люблю новенькі-маленькі-заряжені хетчі, навіть стокові
дякую.Igor4ik писав:дійсно машинка класно виглядає, і своя ізюминка без тонування.щось є в тому)
vovka писав:а от з вазами не зрослось )))
то ваз валить :) там було без шансів. розрив десь метрів 50. в мене кращий час шось 16.2, а в нього 14.6 :)cat-yellow писав:як так? врикнув на старті? чи вазонок такий матьорий?
hrdrive писав:ну і ціни на підкрильники
так точно. є ше неоригінал по 160 грн, но народ жаліється шо воно криво встає і якість дуже погана.hrdrive писав:то за кусок пласмаски?
нетреба її міняти, вона 14к назад міняна була.Fobos писав:Так ти ж планував міняти всю рідину повністю, вже ніби як пора?
vovka писав:короче треба міряти машини спрінтом а не стендом
нема правильних стендів у Львові і операторів. як навчаться міряти стендом - тоді можна і ним :)YuraDOC писав:треба таки стендом, але правильно
просто можливості стенда перевершують можливості оператораvovka писав:нема правильних стендів у Львові і операторів. як навчаться міряти стендом - тоді можна і ним
незнаю вже нічого з тим стендом. може і нормальний там оператор, просто стенд неправильно налаштували (що воно показує що power on engine а насправді міряє на колесах) чи що.. незнаю. небуду на них котити бочку :)T5-R писав:просто можливості стенда перевершують можливості оператора
північнаhrdrive писав:по якій трасі ти тестувався спрінтом?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей