Де я в цій темі писав про то що щось хреново?Igor_Lviv писав:Звідки ж всі дізнаються, як все хреново?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де я в цій темі писав про то що щось хреново?Igor_Lviv писав:Звідки ж всі дізнаються, як все хреново?
та ти гониш :)pikach00 писав:cat-yellow, порахуй скільки було потрачено на бензин за 150 тис пробігу тоді поговоримо :)
Ти далі за своє?pikach00 писав:Де я в цій темі писав про то що щось хреново?Igor_Lviv писав:Звідки ж всі дізнаються, як все хреново?Писав тільки про то що ця знижка 1% це міф.
Дякую що нагадав, сьогодні саме так маю зробити :)cat-yellow писав:а потім йдуть в бар, просадять 200-300 грн
pikach00 писав:Дякую що нагадав, сьогодні саме так маю зробити :)
Брєд палнєйший.igorok писав: Зекономлені гроші - це зароблені гроші
+1pikach00 писав:Брєд палнєйший.
Походу це і малось на увазіLEgEnDA писав:Я розумію, зекономив на одному, витратив на друге
ето как?Cr@zy писав:Не потратив на одне, щоб потратити на інше, в кінцевому результаті всеодно виходить на теж саме)
ну правильно. копійка рубль береже :) хто заробляє той знає ціну грошам.igorok писав:Спілкуюсь з різними людьми, і ті хто дійсно багаті (дуже), не те, що скупі, але гроші рахують дуже добре, і бачать всі витрати якось в комплексі
можна подумати без знижки ти би кави не купив :))) заплатив би в підсумку більше )) знижки окремо, кави окремо ))Cr@zy писав:Наприклад, так як з тою знижкою в 0,15коп на бензині, поки заправляють зі знижкою, купив на ту знижку каву)
ніхто не каже про "зажимання" для себе, де таке написано? Мова іде про те, що за менші гроші можна отримати той самий ефект. Грубо - я купив 10 л бензи - заплатив 100 грн. А коли скористався знижкою - заплатив 95 грн, але отримав тих самих 10 літрів, тепер просте питання - де я собі зажав?LEgEnDA писав:при чому тут зароблені гроші до зажатих для себе?)
Я не виробництво, бо нічого не виробляю, але якщо я зумів зменшити собівартість (шляхом переговорів, торгів, фактично провів якусь роботу, і як винагороду отримав знижку - я її заробив) і залишитись при тому ж обороті - я виграв на тому, заробив. Поясніть чому не скористатись знижкою, якщо є така можливістьLEgEnDA писав:Вот економити на виробництві(наприклад) і т.д. - це так - це зароблені
як це не має - сам написав заробив 3000, а ефекту отримав на 3100 (конвертуй ці гроші в певні блага і все стане зрозумілим де взявся заробіток). Наприклад 2500+400+ 100 зекономлених і потрачених на додаткове благо, а той, хто дав знижку 100 - втратив, не заробив, не дозаробив 100 грн.BOXER писав:ніякого логічного і економічного підгрунтя такій теорії "зекономлене=зароблене" не має
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей