такDemyan писав:лінею???

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
такDemyan писав:лінею???
але як може гнити якщо двостороння оцинковка і гарантія 8 років на наскрізні...mastergid писав:такDemyan писав:лінею???
Demyan писав:але як може гнити якщо двостороння оцинковка і гарантія 8 років на наскрізні...
дуже хороша статя. Якщо все вірно то зі всіх тих лінея найгірша
блін не вірю....можеш фотки зробити або може якось з тим чуваком на вихідні зустрітися? подивитися?mastergid писав: сам сьогодні бачив переднє крило і поріг аж риже
Та я десь місяць тому шото сиділи ну я знайомим ляпнув типу буду продавати собі буду шось інше купляти, минулого тижня один приїхав і каже забираю. Та й забрав правда з документів ше ніфіга не зробили.BAKS писав:P.S. 124-й починає роззувати/сипатися чи просто рухаєшся до переду?
1. Звичайно, як шукав собі машину мені пропонували річний сівік-седан за десь в районі 20К. В принцибі машина достойна, питань нема.Vitalik-first писав:1.Дорого купити то дуже відносно...AndrewK писав:Дорого купити, дорого обслуговувати, жорстка, малий кліренс![]()
2.Можемо сервісні книжки нашого цицика порівняти з твоєю кордобою![]()
3.На скільки жорстка,порівняно з чим?![]()
4.Ну не всіх пруть трактори,зато на хорошій дорозі яка ляля,або на швидкостях...
корола дійсно хороша, вона найнадійніша в рейтингу, незважаючи на те що кількості продаж їх великі.hrdrive писав: корола - поговори з вовіком як він і скільки товче свою королу і шо в ній міняв. офігієш ше слива зара юзає таку.я сам не очікував шо це буде настільки якісна машинка....
я у Флая смотрел - все как на видеоOldschooller писав:паходу у львові робили таке ж порівняння...)
да пріколantik писав:я у Флая смотрел - все как на видеоOldschooller писав:паходу у львові робили таке ж порівняння...)
Не робили...ми з САТом неможем ніяк попасти одночасно на фольц зїздOldschooller писав:паходу у львові робили таке ж порівняння...)
Ну мій кум прокатавшись в Польщу і назад зі мною на короллі сказав:"а може то продати свою Окташу "antik писав:купи Короллу - захочешь Октавию
так ты уточяй, что это был ТурSluva писав:а може то продати свою Окташу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей