В знайомого була. Машинка хороша, поки їде. Коли діло йде до СТО на цінник запчастин дивишсяSpeedo писав:З тим бюджетом можна взяти "Берлінго" пасажир. Наприклад 1,9 дизель. Недавно їздив - машинка супер!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В знайомого була. Машинка хороша, поки їде. Коли діло йде до СТО на цінник запчастин дивишсяSpeedo писав:З тим бюджетом можна взяти "Берлінго" пасажир. Наприклад 1,9 дизель. Недавно їздив - машинка супер!
Дякую, але..Deep_Shadow писав:Olko_ua, http://auto.ria.ua/auto_audi_3985662.html
як і ауді оцинковані.T5-R писав:або вольвотам кузова ого-го
Ланос табуреткаDeep_Shadow писав:можеш пояснити чому Ауді, Гольф, Венто 90-их років буде краще за свіжий Ланос?
6251$Kost писав:давайте ше пошук до 6.250 замутіть і ше типу того!
Да ну, дорого ремонтувати.Хоча і рідкоOlko_ua писав:Щодо Toyota Carina Е в когось є якийсь досвід??
Я Хотів собі брати колись, вже був екземпляр, машини хороші, заганяв в діамант сервіс на діагностику вже думав брати точно, ну шоб мені там порахували вартість замінників і з/ч, так от машина ніби була добра треба було замінити тільки розхідники, кулаки і ще там шось, в офіціала це коштуавло 800у.о., власник не спускав ціни тому я не взяв.Olko_ua писав:Щодо Toyota Carina Е в когось є якийсь досвід??
Береш пару таких з/ч ( втулки різні, резинки, колодки, диск щеплення, шарові...) звониш в магазин і питаєш, записуєш, потім звониш в інший, і маєш.Olko_ua писав:Ніхто не знає сайту, де можна порівнювати вартість запчастин для різних марок/моделей авто
тут э ціни на б/у частини французів і німців, може поможе тобіOlko_ua писав:Хотілося б самому в он-лайн режимі таку табличку складати
Дякую! Всьо чотко, як то кажуть..Demyan писав:тут э ціни на б/у частини французів і німців, може поможе тобіOlko_ua писав:Хотілося б самому в он-лайн режимі таку табличку складати
http://avtorazborka.at.ua/
вово - пошукай фіата кращеRomko писав:а за то шо то німець и ВАГ
За то і треба платити, бо то німець і ваг [цензура]!Romko писав: за то шо то німець и ВАГ
потім буде писати тут шо Фіат то не машинаDemyan писав:вово - пошукай фіата краще
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей