я змазував зеленим кастролом для підшипниківFobos писав:Змазка не така вже й дорога, в балоні аерозольному.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я змазував зеленим кастролом для підшипниківFobos писав:Змазка не така вже й дорога, в балоні аерозольному.
я вот не памятаю, чи в мене зараз лукаси чи АТЕ... Помоєму АТЕ, диски - брембо(міняв разом з колодками) - так якшо дуже легенько тормоз жати - підпискують, чуть сильніше нажмеш - пропадає. Я думав то задні - поміняв задні на АТЕ(290 грн) - далі то саме. Але буває дуже рідко, правда дістає.cat-yellow писав:до речі колодки були рідні АТЕ, зараз спробував Лукаси.
Не можна атк робити, буде ще гірше, WD-40 то не змазка, ти нею попшикаэш ы вимиэш сотаточно змазку всю. Краще розбери супорт і змаж нормальною змазкою.cat-yellow писав:ведехоб бодай зверху пошикаю!
підтримую... ведеху втопкуFobos писав:Не можна атк робити, буде ще гірше, WD-40 то не змазка, ти нею попшикаэш ы вимиэш сотаточно змазку всю. Краще розбери супорт і змаж нормальною змазкою.
Може то на щастя поламається і врятуєш чоловікові все життяcat-yellow писав:уже переймався, бо на 6 число треба машина кров з носа!
таки правильно :) бо авіть подумав над тим, що має бути правильною та послідовність :)Myself писав:cat-yellow, оце по нашомуА ти послідовність правильно вказав?
а ти тепер нам розкажиcat-yellow писав:і прокуратурі донецькій дякую, що пояснили, що саме в мене за машинко
ви ще з ним на Мікрі не їздили по місту. Місько думає що він за містом і валить 120. Я чесно ачкувавcat-yellow писав: а так, то по місту більше 60-80 не їжджу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість