залив...
Цього року мені знову вдалось попасти на саму престижну євровиставку в галузі велосипедобудівництва. Але сталось так що по дорозі я ще попав на виставку Караван-Салон . Це виставка , де представлені всі нюанси караванерства. В цьому році ці виставки майже співпали по датам , відстань між містами 600 км ,та для бешенога пса це не крюк.))
23 серпня я задзвонив знайомому поговрити по кемпінгам, а він промовився що їде своїм автобудинком на виставку Караван-Салон в Дюсельдорфі. Виявилось що є місце і для мене. Я терміново закрив всі справи і 24-го в 9 ранку ми зустрілись біля львівського Кінг-кроса . Митниця не сильно нависала, після Варшави пішов автобан і на вечір другого дня ми запаркувались на кемпінгу Дюссельдорфу.

Сам кемпінг вже нагадував виставку , а не кемпінг,там були сотні найрізноманітніших автобудинків.

Ввечір попили пивка з земляками і швидко пішли спати готуючись завтрашнього дня. Виставка накинулась на нас новинками , ціни гуляли від 10 тишч ойро до міліона.... Очі розбіглись, мізки напружились і закипіли. Стільки було всього цікавого.
від "каплі"

до Конкорда, з пуса якого виїжжало Порше

перелазили всі експедиційники і просто Спрінтери 4х4, особливо детально звернули увагу на компоновки кастенвагенів, є прямий інтерес до тюнінгу свого бусіка.
Потім день погуляли по Дюссельдорфу , піднялись на телевишку висотою 168 м,

попили самого смачного пива в ресторані-пивоварні Шльоссель

і отакі байки там стоять без охорони.

на другий день друзі завезли мене до Мюнхена, самі поїхали додому а я став готуватись до веловиставки...