і то не концепт!

п.с. тупо слюні пускаю на той салон

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1, те саме на ланцері 9-му!antik писав:не мне ли тебе расказывать как япошки грамотно обшили Цивик "прочным" материалом на дверных картах в области ручек
Ну не зовсім. В інших хондах і новіших є рідні мультимедійні дисплеї...antik писав: ну вот... мультимедиа систем (нави, тв, bluetooth, rear cam, парктроник) в япошек просто нету, тупо замен китайцами.
А отут правда, нічого не скажеш.antik писав:если копнуть глубже, то ни двигателя, ни кпп достойной (например с двойным сцеплением)
BOXER, якщо фото салону Побєди затемнити, теж буде круто, всюди шкіра, класBOXER писав:п.с. тупо слюні пускаю на той салон![]()
На Хондах нету.... на CRV искали.... нету!weber писав:новіших є рідні мультимедійні дисплеї
Ручки на Б4 були покриті якоюсь хєрньою на якій від найменшої царапини залишався слід назавжди.BOXER писав:+1, те саме на ланцері 9-му! вєлюр чи шо то на дверних картах, в т.ч. на ручках, ше й чорного кольору - затирається ппц
ты глянь салон "ускоглазых" тех времен ))) нашел с чем сравнивать ))))Sluva писав:Ручки на Б4
Не можу поірвняти бо не бачив салон "ускоглазых",кажу то що щупав власними рукамиantik писав:ты глянь салон "ускоглазых" тех времен ))) нашел с чем сравнивать ))))
Як я писав у інших і новіших є. 2009-2010 європейський цівік і американський Si:antik писав:На Хондах нету.... на CRV искали.... нету!
звичайний стоковий скірокко :)Sluva писав:І ти ще скажи що на фото сток салон автомобіля який для нас доступно коштує?
навіть у форда без проблем. у фольца теж.weber писав:Як там в німців з екологією і Євро-5?
помоєму я таке саме тіки без шкіряного салону бачив в CAT'а, в GTI.BOXER писав:звичайний стоковий скірокко
я тежvovka писав:помоєму я таке саме тіки без шкіряного салону бачив в CAT'а, в GTI.
ну якшо ти про ті дві фотки (хонди і фольца), то імхо там різниці небагато. хіба шо в хонди чуток більше кнопок в центральній консолі і голубенька підсвіткаSluva писав:Помоєму в однієї кантори криза в плані фантазії і все зависло десь там в ХХст.можна порівняти:
Sluva писав:Помоєму в однієї кантори криза в плані фантазії і все зависло десь там в ХХст.можна порівняти:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей