Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
luav писав:Для Львова тяжка машина+задній привід-тільки шипи.
Спочатку подумав,що то опель-погана машина :)cat-yellow писав:luav писав:Для Львова тяжка машина+задній привід-тільки шипи.
не знаю, не знаю.... я й без шипів минулу зиму на ура по Львову і на ура по трасі в режимі 50-140
у мене - з 1 листопада... так що вже теж скоро буду мінятиYust писав:1. У страхдоговорі названо 15 жовтня.
шариш, я вже придбав - шукав пів року б.в. диски, потім мене відрадили, і в результаті вдалось купити нові по хорошій цініYust писав:на літо нарешті придбаю собі литі диски натягну на них літню гуму і уникатиму бортування
та, щоб дальше по бруківці неслоluav писав:Для Львова тяжка машина+задній привід-тільки шипи
Для чого повторювати ці дурниці.На бруківці при неуважній їзді вас на любій гумі може понести.З таким успіхом вас на нешипованій гумі десь на льоді теж понести може.А ось рушати в корках в центрі на якомусь підйомі на задньому приводі одне задоволення.Я пробував.Мені вистачило :)Sally писав: та, щоб дальше по бруківці несло
на шипах більше.luav писав:На бруківці при неуважній їзді вас на любій гумі може понести
спірно... шини як ковзани по льоду, поки не продруть лід щоб ламелі могли гальмувати, то не відомо що краще.luav писав:З таким успіхом вас на нешипованій гумі десь на льоді теж понести може
Sally писав:в корках в центрі ЛІД????
Працюю в центрі,тому можете мені повірити,що льоду тут вистачає.Проїдьтесь взимку хоча б по Шолом-Алейхема від Краківського базару.Отримаєте купу задоволення.Постійно бачу тут буксуючі машини.І не тільки задньопривідніSally писав:в корках в центрі ЛІД???? не вірю!!!!
Liuskywalker писав: "шип несе на бруківці сильніше" - фігня, суб"єктивно - гальмівний шлях не змінився, шипи шкробали ті камінці на "ура" і протектор теж працював !
Впринципі, вважаю , що нічого тим шипам не має статися, температури надворі вже -для зимки, а якщо тиск в кулку нормальний - то і криміналу їзди по асфальті на шипах великого не має бути , але жаба все одно душить
ці теорії підкріплені практикою їзди на шипах і безluav писав:Нащо ви так псуєте теорії противників шипів
женився на свою голову...BOXER писав:а я мабуть перезуватись не буду цього сезону, нема дєнєХ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей