Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VeRMyT писав:коли у нас вже буде
http://www.rccar.deagostini.ru/
і так завтра виходить 1 номерRomanHF писав:18 жовтня 1-й номер буде у Львові , продов.буде
ну ну) цікаов буде)MAGYLA писав:і так завтра виходить 1 номер
Так воно то так. Я думав знайти людину з котрою можна було б обмінятися модельками. Комусь потрібно це, мені інше. Ось якось так.bossjara писав:WwWwW, так вроді ж напряму в Дагостіні можна замовити любий номер вже. і ціна питання там символічна
ніхто того не оцінить я 53 номери маю, то за 1800 ніхто не хоче братиFani писав:Продам колекцію , ціну ще сам незнаю , треба підрахувати скільки витратив на цю справу .
обставини бувають різні, мені наприклад треба кут в кімнаті звільнити де висить стелаж з моделькамиBOGUSJ писав:А навіщо продавати?
збери вкоробочку потім дітям своїм подаруєш!Ти ж сам половину тих машин на дорогах тай взагалі небачиш а діти тим більше!Fani писав:обставини бувають різні, мені наприклад треба кут в кімнаті звільнити де висить стелаж з модельками
моїй дитині то зараз дати, рівно на годину роботи і з модельок то стає металолом, так як якість то вже не та що була колись, але по факту за копійки не продам, поки стоїть)))BOGUSJ писав:збери вкоробочку потім дітям своїм подаруєш!Ти ж сам половину тих машин на дорогах тай взагалі небачиш а діти тим більше!
я для того і збираю (вази. зази. москвичі) - машини, з якими виріс і маю купу історійBOGUSJ писав:збери вкоробочку потім дітям своїм подаруєш!Ти ж сам половину тих машин на дорогах тай взагалі небачиш а діти тим більше!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей