Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Що ви скажите про Пежо 206 седан
- Telec
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Що ви про це можете сказати, цына базової машини 10350 евро це є двигун 1,4 вісмиклапаний слабоньки правда 75 коней, також в базу входить дві подушки безпеки, передній електропакет вікон, противотуманки, СД магнітола з пультом під рульом , і багажник досить великий 402 літра
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Скажу з точки зору хетчбека :)
Машина нормальна, легка в керуванні, добра в користуванні. Наприклад я на своїй досить серйозно пошкоджував(2 рази) передній бампер(загнув нижню планку і "телевізор" пошкодив) і нічого бампер гнучкий навіть фарба не злізла :) Щодо корозії також машина стійка, зараз вже 3 тижні їздив з пошкодженим крилом(там вже фарба злізла :) ) ржавчина не появляється :)
Ну з багажником питання вирішили, але обовязково треба докупити захист двигуна(!!!) і слідкувати за підшипниками задньої балки(!).
Машина нормальна, легка в керуванні, добра в користуванні. Наприклад я на своїй досить серйозно пошкоджував(2 рази) передній бампер(загнув нижню планку і "телевізор" пошкодив) і нічого бампер гнучкий навіть фарба не злізла :) Щодо корозії також машина стійка, зараз вже 3 тижні їздив з пошкодженим крилом(там вже фарба злізла :) ) ржавчина не появляється :)
Ну з багажником питання вирішили, але обовязково треба докупити захист двигуна(!!!) і слідкувати за підшипниками задньої балки(!).
volleyball.lviv.ua/blog/
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Якщо буде використовуватись як машина для нормальної їзди по місту без претензій на виграш на драгу :) то не треба їй той 16кл. двигун, динаміки вистачить щоб ті ж 08-099 1.5 обїхати без проблемFigaro писав:поставити туди 16кл і трошки зовнішній вигляд підмутити і буде норм машинка
Принаймі мій двигун капризний, а цей незнаю...virtual писав:І ще, Yelik, я навіть по форуму пам'ятаю, що у тебе була купа перманентних проблем з електрикою, компом і т.д. Винуватим частенько був бензин, але можна зробити висновок, що пижик в плані бензи капризний. ІМХО
ІранAnix писав:вроді в Туреччині
Ну виглядом і мені наприклад не подобається, але що може краще виглядати новим за 10тис. уо?
volleyball.lviv.ua/blog/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей