а так, то +1 за колібрі :) . Гарна машинка
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тобто де вигода? в запчастинах, нуу в запчастинах ланос вектрі не поступається ба дещо перевищує, для прикладу шарова лімфьордер 90 грн., всі сайленти по переді лемфьордер 320 грн., колодки ферродо 190 грн.Speedo писав:тіснувата всередині, так багажни малий, так дизайн застарівший. Розхід немаленьки, як для авто такого класу.
Поясни, чому????axel писав:Тільки не купуйте Е30 я Вас прошу.
Де??? Де ті вектри 95-го року, які валять шо всі какають? Я може в іншій країні їжджу? Я ні разу не бачив машин віком понад 10 років, котрі "валять". Не на квотері, а просто на дорозі. переважно всі вони їдуть В місті 40-60, на трасі 80 - це по твоєму валити? Нє, думаю, вони можуть швидше, але потім це закінчиться походом на кривчиці (чи куди там) по чергове відро запчастин. Ну і доливанням масла, бо воно десь сі поділо.Stuff писав:вектра 2,0 жре 9л. валить так що ланос нервово какає ззадудалі, якщо говоримо про вектру, вектра а 1995 рік, 2,0 115 коней, абс, дві подушки
+100500Thug писав: Я ні разу не бачив машин віком понад 10 років, котрі "валять"
Їздив, друга моя машина була "вектра А" 1991-року 2,0, після чого я на старих опелях поставив для себе хрест.Stuff писав:Насправді набридло мені читати про кузова Опеля, от наприклад ти на опелях їздив чи дядя Вася на гаражах казав?
Понакуповують, а потім на трасі нікому напхати та ще й з солідарності пропускай потім їх усіх в місті.Stuff писав:+1 до Акселя, ніякого БМВ, то стара погана машина
Навіть більше. В двигун який не капіталився ніколи я лию 5w40 і він масла не бере, вона без напрягу їде 220 і двигун крутиться за шкалу тахометра, а тахометр у мене розграфлений лише до 7 тисяч, але крім того розхід палива у мене не більше ніж у тебе. Минулого року я міняв амортизатори і всі 4 були заводськими і з вибитим 88 роком на них. (потік лише передній правий) За майже 4 роки володіння 30-ками я не знаю, що таке підшипник і як його міняти, я не знаю як там міняються шарові, по ходовій за 2 роки мене машина заставила поміняти тільки сайлентблоки задньої балки.Thug писав:Ти так можеш?
Не соромся, похвалися найвіддаленішими точками, у які цього року ти дістався власною машиною.axel писав: Навіть більше
Маю надію, що я цього не дізнаюсяaxel писав: Твоя машина у віці 23 років так зможе?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей