+1Stuff писав:+1 до Акселя, ніякого БМВ, то стара погана машина

Thug, дволітрова Вектра А (якщо мотор живий)на світлофорі робить Лачетьку наморозі!Мав справу і з одною і здругою машиною,нічого невидумую!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1Stuff писав:+1 до Акселя, ніякого БМВ, то стара погана машина
В тому то й справа, що через років 8 її здадуть чеченцям.Thug писав:Маю надію, що я цього не дізнаюся
Для довгих дистанцій користуюся машиною яка для них створенаThug писав:Не соромся, похвалися найвіддаленішими точками, у які цього року ти дістався власною машиною.
та помоєму люба машина візьме масло якщо на ній притопити по трасі на 6000 оборотах десь так півгодинки ))) просто нормальна машина візьме там грам 50-100 бо то нормальна ситуація, а підуставша візьме півканістриaxel писав: як дасиш просратися то впевнений, що масла не візьме??
а ну скажи де ти їздиш - виправимо цю ситуаціюThug писав:Але зі світлофора я чомусь рушаю перший.
Thug писав:Я ні разу не бачив машин віком понад 10 років, котрі "валять"
Ну то якого радити людям робити так, як сам не робиш?axel писав: Для довгих дистанцій користуюся машиною яка для них створена
Спи спокійно. БМВ як вино - з віком тільки кращі стають. Та й зараз таких машин як колись уже не роблятьandriy320e30 писав:Thug писав:Я ні разу не бачив машин віком понад 10 років, котрі "валять"![]()
![]()
.я шось непоняв .а при чім тут роки .ше такого брєду нечув
Без переривно не зможеш. Бо це буде остання поїздка для двигуна.Thug писав:І цілком спокійно всю Німеччину впоперек можу проїхати на швидкості 170-190.
вже після 5 років недуже то варто шось брати.. яка може бути надійність на чесних пробігах поза 150 000 ? потихенько вже шось почне вилазити.. підшипники, ремні, зчеплення, сайлентблоки, лямбда зонди, каталізатори.. шо мало запчастин в машині які просто не призначені на більших пробіг особливо враховуючи наш бензин, дороги і все решта неприємні речі ?Speedo писав:Єдине, що можу порадити і більшість, думаю, мене підтримає - не потрібно брати авто старіше 10 років
повна чепуха, або відноситься до тотально зарізнаих старих іномарок. Якщо за машиною дивилися то вона буде їздити.Thug писав:Де??? Де ті вектри 95-го року, які валять шо всі какають? Я може в іншій країні їжджу? Я ні разу не бачив машин віком понад 10 років, котрі "валять". Не на квотері, а просто на дорозі. переважно всі вони їдуть В місті 40-60, на трасі 80 - це по твоєму валити? Нє, думаю, вони можуть швидше, але потім це закінчиться походом на кривчиці (чи куди там) по чергове відро запчастин. Ну і доливанням масла, бо воно десь сі поділо.
Тиии це.... маршрутчиків мені більше не ображайThug писав:Але зі світлофора я чомусь рушаю перший.
Неспорте Добродії!Thug писав:Погоджуся з Speedo. Користі з цієї теми немає, переросло в срач новий ланос vs вічноживе бмв/хонда/опель.
я більше так не буду!axel писав: Тиии це.... маршрутчиків мені більше не ображай
axel писав:Тиии це.... маршрутчиків мені більше не ображай
і приклад цьому біла Е30 купе!Stuff писав:яким по 15 років і вони кращі і краще збережені ніж нове авео в салоні, тому
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей