а во в мене ззаду шильдік від вшивіка 1.5, хоча насправді 2.0 TurboHacK писав:аахха, мене такі люди вбивають, які чіпляють шильдіки не до того шо треба, ніби то шось дає, і від того в них машина міняється

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а во в мене ззаду шильдік від вшивіка 1.5, хоча насправді 2.0 TurboHacK писав:аахха, мене такі люди вбивають, які чіпляють шильдіки не до того шо треба, ніби то шось дає, і від того в них машина міняється
Виходить треба :)AnGeL писав: а во в мене ззаду шильдік від вшивіка 1.5, хоча насправді 2.0 Turboдавайте преля тоже в раг
![]()
![]()
охweber писав:Виходить треба :)AnGeL писав: а во в мене ззаду шильдік від вшивіка 1.5, хоча насправді 2.0 Turboдавайте преля тоже в раг
![]()
![]()
о, сусіди! А то, часом, не того сусідського Пасата вставляли, який від рагобвісу їхати не може? Сусіди його ласкаво "НЛО" називаютьvazik писав:но но, то мій сусід навпроти живе!!!!
Машинка хороша, то він напевно попріколу наклеяв, але та машина 2.0 пасата вставляла!!!
незнаю, то він мені казав... Хоча машина реально непогано їде!!!!gribkoff777 писав:о, сусіди! А то, часом, не того сусідського Пасата вставляли, який від рагобвісу їхати не може? Сусіди його ласкаво "НЛО" називають
На фото якось краще виглядає, а наживо - закльопки, гострі кути... Хз, карочєgribkoff777 писав:В касу чи мимо каси?
Fiat Uno :)Sally писав:а що то за машина була?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей