Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Нове траспортне сполучення - або рух маршуток. Все поновому
hrdrive
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Нове траспортне сполучення - або рух маршуток. Все понов

Повідомлення hrdrive » Вів, 06 грудня 2011, 15:53

vovka, поясненя зі сторони тих, хто складав ці маршрути можу зробити лише так - не подобається - їдь своїм авто або на таксі :D :D :D
INTE®©ULLE®™

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 06 грудня 2011, 15:58

hrdrive писав: поясненя зі сторони тих, хто складав ці маршрути можу зробити лише так - не подобається - їдь своїм авто або на таксі
пояснення зі сторони тих для кого повинні працювати ті хто складав маршрути - "геть у відставку" :D

я так поняв вони рішили раз є тролейбуси то маршрутки непотрібні. воно то може і так. якби вони добавили тролейбусів на лінію. і також виникає проблема альтернативи. часто ж таке буває що от пропало світло, обрив дроту і т.п. і вся лінія стоїть. раніше можна було сісти на маршрутку. а зараз що ? :surprised

я то тим транспортом на щастя дуууже рідко користуюсь. але мій тато вже от щоб бути на роботі на 9-00 в центрі, виходить з дому фактично в 7-30, бо якщо вийде в 8-30, то вже або на таксі, або якось раком залізати в будь який транспорт (при тому що зараз є ще добрих 3 маршрута крім тролейбусів.. а скоро їх не стане.. представляю яка буде жопа :D )

snik
Ім'я:Євген
Контактна інформація:

Повідомлення snik » Вів, 06 грудня 2011, 16:03

Jarevych писав:А на рахунок нового маршруту то краще ніж було.
ну тут я поспорю.. наприклад мені, я студенту зараз 91 їхаде прям під універ, а такі як 15, 72, 75, 53 в районі 3хв ходьби до нього.. а по новій схемі буде тільки одна маршутка №20 і від неї ше 3-5хв іти...
в центр я можу заїхати 72, 75, 53, 56, 15, 91, а по новій схемі тільки двома 20 і 34...

так шо я взагалі не бачу сенсу в тій новій схемі...
~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~

K-Team
MotorGroup

snik
Контактна інформація:

Повідомлення snik » Вів, 06 грудня 2011, 16:05

vovka писав: раз є тролейбуси то маршрутки непотрібні.
ну от до декого вже як пів року тролейбуси не ходять... і лишається їздити тільки на маршутках..

K-Team
MotorGroup

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Вів, 06 грудня 2011, 16:14

46 маршрут - жесть. Вагилевича, Чехова и Лысенко - это сильно...

Но в целом у меня из дома на работу нарисовывается достаточно интересный маршрут с одной пересадкой (троллейбус + большой автобус/радиальный маршрут). Я бы даже попробовал так поездить. Я когда-то писал, что живи я в Германии, я бы пользовался общественным транспортом. Вот тут начинает создаваться что-то подобное.

Просто перед тем как оценивать изменения, попробуйте поменять способ мышления, отношение к вещам.

Например, подумайте, что пересадка - это нормально. В конце-концов, в любом городе, где есть метро, никому даже в голову не приходит ездить без пересадок, правда?

Дорого? Представьте себе, что схема себя зарекомендует хорошо, то следующим этапом введут единый билет, и будет билет, на одну поездку на общественном транспорте, который действует два часа. Вот и решаются все вопросы по цене, а по небольшим делам, еще можно будет успеть туда-назад смотаться.

Нужно будет долго ждать пересадки? Для этого транспорт должен ходить по графику. Для этого нужно не парковаться на рельсах. Не пхаться на заторенный перекресток, если не получается проехать дальше. Не занимать выделенные полосы для движения общественного транспорта. Не просить водителя остановить где удобно, а пройтись до/от ближайшей остановки.

И так далее... (только думать нужно не только о себе, а о тех, кто едет в общественном транспорта, тогда глядишь, и другие водители будут думать о тебе, когда ты едешь в автобусе или трамвае).

Почитайте тему про маршрутки. Никто не доволен. Маршрутчики - козлы, со всеми вытекающими, хоть ставь к стене и стреляй через одного. На дорогах из-за них - жопа. В кои-то веки, делается попытка чего-то поменять - опять куча недовольных.

Народ тотально привык к быдловозам, аж глаза позастилало:
AnGeL писав: в центр з Кн.Олги нічим доїхати... %)
электротранспорт никто не рассматривает в упор (в частности, трамвай №3. Вот скажи мне, из какой точки Кн. Ольги, на нем нельзя доехать в центр?).

Что? Трамваи ходят с 8 утра до 9 вечера? Так я напомню, что когда-то трамваи ходили с 5 часов утра до 1 часу ночи. Когда маршутки только начали пользоваться популярностью, именно водители маршруток под угрозой физической расправы "предлагали" водителям электротранспорта не делать последний рейс. А потом и предпоследний, и предпредпоследний...

Что в свою очередь сказалось на прибыльности (точнее убыточности электротранспорта). Вот по прошествии десяти лет имеем, что парк трамваев изношен более чем на 100%, новые запчасти купить не за что, не говоря уже про новые трамваи. Поэтому их мало, ходят они редко и недолго.

А тут есть минимальный шанс, что став более восребованным, электротранспорт все таки возродится, и опять будет ездить с 5 утра до часу ночи, как в цивилизованных странах. Есть минимальный шанс, получить в кои-то веки нормальную цивилизованную транспортную систему. Дело за малым, перестроить себя.

Тут же нарисовалась куча недовольных. Пересадка - вселенское зло. Кошмар! От порога до порога возить перестали! И так далее...

А то, г... что есть сейчас лучше? Ну так ешьте, только на фига ж жаловаться в сосденей теме, на 25 страниц? На фига, сайты создавать с отдельными форумами, чтобы пожаловаться как все плохо в маршрутках? На фига, если никто не готов ничего менять?

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Вів, 06 грудня 2011, 16:21

azakharchuk, гарно розписав 8-)
Наші люди звикли вийти з під*їзду, сісти в маршрутку відразу і доїхати під двері потрібної кінцевої точки.

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Вів, 06 грудня 2011, 16:43

azakharchuk влучно і розумно розкладено по-поличках! :beer
INTE®©ULLE®™

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Вів, 06 грудня 2011, 16:44

Да все нормально і як на мене має бути краще.

tetraider
Ім'я:Юра
Номер:6264

Повідомлення tetraider » Вів, 06 грудня 2011, 16:57

наскільки я розумію завданням цієї нової транспортної системи було позабирати дублюючі марштрути і рогрузити центр трошки шоб в нього їхав тільки електротранспорт і радіальні маршрути... але от я їжджу 22, 10, 1 і альтернативи їм я не знайшов в нових маршрутах... може зле шукав але 2 рази дивився... отаке мене не дуже задовольняє...

mastergid
Ім'я:Володимир
Номер:MASTERGID
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення mastergid » Вів, 06 грудня 2011, 17:01

Я думаю що нові розписані маршрути і номерація більш-менш впорядкує цей бардак у Львові :D Я за електротранспорт з тої сторони, що від тих тракторів немає чим дихати в місті :angry як не як місто стане більш екологічно чистішим :)
О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Вів, 06 грудня 2011, 17:03

azakharchuk, +100500 чітко розставив всі крапки над "і"
snik, От ти студент, молодий енергійний... і тобі лінь перейтись лишніх 100-200 метрів? тобі самому не смішно? Мені щоб доїхати на роботу до зупинки маршрутки яка мені підхогдить йти 10 хвилин, а від маршрутки на роботу ще 5 і віриш ще ніразу не було щоб я плакався що далеко ходити. Перейшовся прогулявся, вдихнув свіжого повітря, а студенти чомусь які молодші і мали б навпаки любити пройтись завжди хочуть шоб їм маршрутка під двері зупинялась :angry От на Медової печери кожен ранок, як4 тільки 29а їде в сторону кінцевої всі студіки напаковуються до "немагу" а потім на кінцевій ні вийти з тої маршрутки не можливо ні війти, а головне що ніхто з тих студентів не додумався пройтись хоч раз на кінцеву щоб сісти.
Кароч на ту тему я висловився і прошу навіть не сперечатись, бо це сугубо моє ІМХО
На рахунок того що мало альтернатив то скажу наступне: ця схема розроблена під одного перевізника, і це є добре. Суть в тому що якщо подивитись на теперішню ситуацію то можна побачити скільки різних приватників і різних фірм, відповідно коли їх маршрути перетинаються то починається повний хаос, небезпечні ситуації на дорогах, перегони, підрізання і т.п. а разом з цим вони щей людей перевозять... Думаю простіше і безпечніше зробити менше різновидів маршрутів, збільшити кількість машин і частоту проїзду але тим самим забезпечити порядок і безпеку на дорозі. Та і коли є один перевізник то навіть впливати на якість послуг чи на дії з їх сторони буде легше.
Піс! ;)
Машина не жінка , помилок не пробачає

DBF
Ім'я:Святослав
Контактна інформація:

Повідомлення DBF » Вів, 06 грудня 2011, 17:09

pikach00, +100500! Всі кричать, поживем побачим! Просто все буде більше збалансовано, а не так одна повна їде, а друга пуста бо мені [цензура] тіпа почекаю на другу бо вона до підїзду їде! З мого району нічого не змінилось добавили ше 1 маршрут! А навіть якшо не добавили то кожного ранку і вечора ходжу пішком до пр.Чорновола і нічого нормально! Такий маршрут як грінченка - пр.чорновола звідти їду кожного вечора зупиняю любу маршрутку навіть на номер не дивлюсь (немає сенсу) і спокійно добираюсь до вище зазначеного кінцевого пункту! Друг в києві працює шо б обратись на роботу в нього займає півтора години часу і три пересадки маршрутка-метро-маршрутка і приблизно ~8грн.!! Я розумію старші люди їм важко ходити а молоді дуже часто чую "та ну [цензура] туда йти почекаєм тут маршрутку" не розумію того пройшовся 300-500 метрів і сів на маршрутку!!
Машины делятся на валящие и стиральные.

tiko

Повідомлення tiko » Вів, 06 грудня 2011, 17:19

[цензура] [цензура] [цензура] [цензура] як я [цензура] буду добиратись з патона в цент [цензура] [цензура] [цензура] [цензура] нефіг то делать [цензура] :angry :angry :angry :angry :angry
akelth

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Вів, 06 грудня 2011, 17:38

tiko, почитай вище, що мудрі люди пишуть! ;) :)
Хочеш миру - готуй Parabellum

tiko

Повідомлення tiko » Вів, 06 грудня 2011, 17:39

ше з тими номера плутанина буде як на мене...
akelth

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 06 грудня 2011, 17:53

tiko, та ясно шо буде. Ще з півроку-рік. У нас пенсіонери часто плутають великі ЛАЗи з тролейбусами, а з номерами взагалі армагеддон намічається :happy

snik
Контактна інформація:

Повідомлення snik » Вів, 06 грудня 2011, 18:18

Jarevych, діло не в отму шо мені важко перейтись... я наоборот деколи краще пішки дойду якшо не дуже далеко..
длї=іло в тому шо зараз, коли іде 4-5 маршутів, то всі автопуси переповнені до нємагу.. і якшо мені срочно, а таке буває зі всіма, треба кудась доїхати, то часто є так шо просто нереально кудась встинути.. варіант або пертися на кінцеву там постояти в черзі і сісти, але на то не завжди є час, або просто надіятися шо вдруг вканає і ше запхаєшся якось в ту маршутку..
ІМХО...

K-Team
MotorGroup

crush
Ім'я:Vitallo
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Вів, 06 грудня 2011, 18:22

в тому і проблема..що кожен хоче що автобус йому під ніс підїхав...а пройтись 200-300м до зупинки слабо???

основне завдання нової мережі- - це прибрати дублюючі маршрути..а відповідно знизити конкуренцію(гонки)...і тим самим збільшити безпеку поїздки!!

на рахунок їхати годину там де їхав 15хв...нісенітнеця повна....особисто перевіряв:
доїхати з щирецької на ас2...маршрут №57 - 1,20 год
тролейбус двійка(надзвичайно повільний транспорт)+пішки в центр+маршрут 1А - 50хв.....про комфорт...говорити небудемо

транспортне покриття міста не зменшилось...навіть трохи збільшилось....просто зменшилась кількість прямих маршрутів...і для добирання з пункту А в пункт Б...треба буде зробити пересадку...з квітня безоплатну(з введенням електронного квитка)

П.С. Народ..у вас така реакція...ніби ви вперше про це почули...про нову мережу ще з липня у всіз ЗМІ тризвонять....а для багатьох шок :shock
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік

andrew
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » Вів, 06 грудня 2011, 18:34

crush думали що відмінять :D :D ось тому і шок

Doktor