а з цього місця детальнішеcrush писав:з введенням електронного квитка)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а з цього місця детальнішеcrush писав:з введенням електронного квитка)
от в тому то проблема "спішу, невстигаю" а не пробували час оптимізувати? Я наприклад як їду на роботу то сідаю десь на 4-5 маршрутку, але я це передбачив тому вихожу з дому з розрахунком що 5-10 хвилин прийдеться зачекати і коли як ти кажеш "вканає" то добираюсь швидше, але ніколи не запихаюсь в маршрутку в якій неможливо стояти і тим більше безпечно триматись. Бачив випадок коли з переповн7еної маршрутки вийшло двоє а залізло 6-теро, причому студентів... то пздц, культура...snik писав:Jarevych, діло не в отму шо мені важко перейтись... я наоборот деколи краще пішки дойду якшо не дуже далеко..
длї=іло в тому шо зараз, коли іде 4-5 маршутів, то всі автопуси переповнені до нємагу.. і якшо мені срочно, а таке буває зі всіма, треба кудась доїхати, то часто є так шо просто нереально кудась встинути.. варіант або пертися на кінцеву там постояти в черзі і сісти, але на то не завжди є час, або просто надіятися шо вдруг вканає і ше запхаєшся якось в ту маршутку..
ІМХО...
плюсуюсь, Стрийська(перехрестя з сахарова) - Рясне, 71-65, приблизно 1год 20хв. той же маршрут тільки 5-3, з пересадкою по трансферному квитку, без толкучок і екстремальних віражів 55 хвилин. Так не спорю прийшлось трошки перейтись від Корони до Магнусу, але я знав що маршрутка там стоїть напівпорожня і можливо навіть сяду, а не буду впихатись в 65 який ітак ледве купи тримаєтьсяcrush писав:на рахунок їхати годину там де їхав 15хв...нісенітнеця повна....особисто перевіряв:
доїхати з щирецької на ас2...маршрут №57 - 1,20 год
тролейбус двійка(надзвичайно повільний транспорт)+пішки в центр+маршрут 1А - 50хв.....про комфорт...говорити небудемо
я думаю що адекватне керівництво просто так того би не робило, бо коден розуміє що це не можливо, або оплатило б тобі таксі якщо це вже так важливоsnik писав: і сказали шо менше нівж за годину я мушу бути зовсім в іншому кінці Львова...
Вибачай, але це нісенітницяcrush писав:доїхати з щирецької на ас2...маршрут №57 - 1,20 год
не під одного...а під чотирьох....всі маршрути поділені на 4 лоти...і виграти може лише великий перевізник.....а єдиний квиток робиться за гроші іноземного інвестора...який і буде обслуговувати цю систему...а отже і заробляти на цьому свій процент....тому варіант "порішали"..тут не проканає....єдине...думаю що з введенням єдиного квитка..проїзду по 2 грн нам не бачити однозначно....але і пасажири повинні зрозуміти...що за комфорт треба платити...якщо тариф 2грн мінімально рентабельний для богдана...то він абсолютно нерентабельний для ЛАЗа/МАНа/МерсаAndrewK писав:Крім того якщо замутили під "ЄДИНОГО ПЕРЕВІЗНИКА", то єдиного квитка на 2год. нам ще довго не бачити, бо вже все "порішали"
че чому? в них народу влазить більше отже грошей теж більшеcrush писав:нерентабельний для ЛАЗа/МАНа/Мерса
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей