ВАЗ 2110 має лінзу, а тут машина за такі грошіpikach00 писав:поржавantik писав:а то на рефлекторе ездить - себя не любить

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 2110 має лінзу, а тут машина за такі грошіpikach00 писав:поржавantik писав:а то на рефлекторе ездить - себя не любить
http://www.drive2.ru/cars/volkswagen/pa ... lodeevich/Lyubomyr писав:дай посилання на драйв2
а говоришь скучно... это же ВАГ - с ним не соскучишся =)Lyubomyr писав:Ставити лінзу у теперішню оптику не буду, це точно. Тільки оригінальний ксенон. Але вартість однієї фари 500євро, а де ще омивачі, датчики нахилу авто, проводка. Ну його впень.
а что там с этим? траблы какие то?Lyubomyr писав:поки ще зупиняє обговорення на сайті Пасата клубу
хром здерти, пружини врізатиLyubomyr писав:І що то робити?
там він якийсь поворотний, багато роботи+багато грошей. при умові що ставити все по уму, оригінал. Виходить дешевше замовити машину з ксеноном аніж доставляти.antik писав:а что там с этим? траблы какие то?
хех :) продавай тачкуLyubomyr писав:Виходить дешевше замовити машину з ксеноном аніж доставляти
е ні, хром мені подобається. Можна було взяти комплектацію трендлайн - там менше хрому.hrdrive писав:хром здерти
antik писав:продавай тачку
я если на Пассат буду смотреть, то на СС 3.6 :)Lyubomyr писав:виставляю на продаж, купуй
+10050weber писав:Пес має бути німецький, а машина - на яку гроші є.
antik писав:я если на Пассат буду смотреть, то на СС 3.6
на 10куе дороже твоегоLyubomyr писав:ну в багатих свої причуди
бачу тоже любітєль на пасаж заїхатиLyubomyr писав:всі фарбують фари в чорний з середини, а мені вже німці помалювати.І що то робити?Скучно![]()
ну шо ти хотів, кабан то на 2 класи вища машина....Lyubomyr писав:Пасат на швидкості 170-180км/год шумніший від кабана, скучаю по тій тишині і комфорту.
В мене також в червону зону заганяє, то нормально. А ше мені подобається захист від дурака на холостому в режимі Р газувати більше 4 тис не вийде)Lyubomyr писав:На трасі пару раз використовував спорт-режим, їде небідово, але буває оберти заганяє в червону зону, треба йти читати буквар чи то правильно.
Я так розумію один дурак вже попробувавCAT писав:А ше мені подобається захист від дурака на холостому в режимі Р газувати більше 4 тис не вийде)
Ех, розхід сказкаLyubomyr писав:Середній росхід за поїздку по бортовику = 8.0л/100км
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей