Сплюнь курчаBOXER писав: вітати вас з закінченням сезону?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сплюнь курчаBOXER писав: вітати вас з закінченням сезону?
Розслабся друже,останні 3-4 роки(минулий не рахую) я сезон традиційно закриваю 7-го квітня на вечірньому катанні на трассі 2-а в Буковелі.BOXER писав:Ну шо, лижники-бордери, вітати вас з закінченням сезону?
beep1 написав:
шукаю універсал з нахилом до фрірайду,
beep1 написав:
чи правильно орієнтуюсь на довжину лиж при рості 178 см і вазі 87-90кг шукаю лижі довжиною 165-172см
НЕправильно! При виборі ростовки лиж (як ти пишеш довжини), не стільки має значення твій ріст, як вага і рівень техніки. Також не треба забувати про радіус, ширину талії та жорсткість лижі. При талії 80 мм і радіусу до 20м тобі треба ростовку 180-185 см.. Це при норм. рокері. Якщо талія 90 мм і більше, зворотній рокер, радіус 25-27 і більше, то як мінімум 190 см..
Далі. Універсального не буває. То все для чайників, котрі ще не визначились де катати і як катати. Це як всесезонні шини, або авто "паркетник". Якщо катаєш активно, то треба мати як мінімум дві пари лиж. Одну для підготовлених трас, другу для фрірайду чи беккантрі.
Не розумію, чому ти зупинився на Монстрах? Це навіть не так званий "універсал". Чисто карвова лижа з вузькою талією 72 мм і малим радіусом 15 м.. Крім того, мягенька для твоєї ваги. Та й модель 6ти-7ми річної давності. То хіба на Буку на 7-му трасу після 5-ти глінтвейнів. Якщо принципово хочеш Хед, то дивись моделі Джері, Джимі і бюджетний хороший твінтіп Мойо. З не дорогих б.у. зверни увагу на Россіньоли серії "Бандит", зокрема Б78, Б82, Б84. Це лижі для розковбасу і легкої цілини. Це Тростян, Драг, Пилипець, Подобовець по трасах і коло них. Сам катав на таких. Тобі підійдуть в ростовці 182 см.. Якщо по глибокому снігу, то раджу К2 моделі Паблік Енемі, АК Енемі, Сет. Америкоси краще вміють робити лижі для цілини, ніж Європа. Але їх важче знайти. З "європейців" дуже хороші Вьолкл Катана, Готама, та Грізлі. Заслуговує уваги Елан Бумеранг. З Атомік дуже цікава модель Номед (до речі, є в Стрию на продаж). З Фішер широких ніяких не катав і не маю достовірних відгуків. Якщо знайдеш Штоклі серій Снейк чи Штормрайдер, особливо модель Ді Пі (Доменік Паре), бери і не думай. Швейцарці роблять накращі лижі у світі. Ручна робота то не конвеєр. Штоклі це як Бентлі у порівнянні на автомобілі. Якщо чистий фрірайд-беккантрі, то однозначно Армада. Моделі Джі-Джі, або РВ. Першу більше хвалять. Юра-байк з форуму на таких катає навіть на Буці, спитай у нього, бо сам не катав. Думаю взяти у наступному сезоні.
romanbelyj написав:
для росту твого більше 165 нетреба так як ти не профі. а вагу на кріпленні виставляють якшо я непомиляюсь
Цікаво, де таку х...ю вичитав? Твої розрахунки +-вірні для карвінгу на підготовлених схилах, тобто слаломних лиж при вазі лижника 70 кг. (сер. вага спортсменів). Між іншим, для змагань зі слалому давно обмежили 168 см..
На кріпленнях виставляють зусилля спрацьовування на розщеплення, а не вагу лижника. І до лиж не має абсолютно ніякого відношення. Для початківця, котрий іздить не швидко і важить 110 кг, 5-6 дін може бути забагато, а для експерта вагою 70 кг навіть 9-10 дін при агресивній їзді може бути замало. Залежить від складності траси, тобто яку фізичну нагрузку зможе витримати лижник без втрати контролю над лижами.
планую буди в тих краях на наступні вихідні. Як туди дорога? Сильно розбита? Їхати машиною, чи плюнути на все і шурувати "ліпітричкою"?Dreams писав:Був в суботу на Варшаві (підйом 15 грн.) і Грабовці (підйом 8 грн.)
це не він писав, beeb1 запитував, а відписував badi.stryj,Mc писав:beep1 - пиши ще!
я....завтра...в обертауернhrdrive писав:хто коли куда їде???
crush, wtf is обертауерн?crush писав:я....завтра...в обертауерн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей