Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як збіьшити макс швидкість ваз 2101 флуд дня заходьте:)
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Хлопці моя жига літиє 180 км і я не боюсь нічого я впевнений як в ній тому що я всі болтики на ній сам кручу, я з Хмельницька до тернополя залітаю за 45 хв, так як батьки там живуть і нічого все гуд, тому як копійка їздить я знаю і деколи передньоприводні ще треба повчитись в віражах ,Але головне знати для якої їзди будується авто для - драгу - то таке авто треба привозити на лафеті прокататись і назад до дому на лафеті, якщо для повсякденого життя то однозначно не впавшу на асфальт, а з нормальним кліренсом, також бувають шоу кари які тільки для того щоб вигнати протерти тряпочкою і назад... тому спочатку потрібно оприділитись що хочеш отримати від машинки і тоді починати закочувати рукава і лізти під неї лізти однозначно самому а не стояти збоку, тому що не відчуєш смак переробки авто під час їзди....

-
- Стать:жінка
ты огласи точный маршрут - будем другими путями...lesuk писав:Хлопці моя жига літиє 180 км і я не боюсь нічого я впевнений як в ній тому що я всі болтики на ній сам кручу
если не дай Бог что.. то со 180 ты не оттормозишся тормозами. Плюс на корыте в которого нету пасивной безопасности как таковой - так летать - это сравнимо с приступлением. все имхо.
-
- Контактна інформація:
в мене не корито однозначно, а на рахунок тормозних сил скажу так перед 284мм вентеля з машинками від волги зад , чугуній з начинкою АТЄ, так що машинка стає я коли торможу дивлюсь в зеркало заднього виду щоб якась іномарочка не провтикала з своїм АВСом і не впіздя.... ла мене в жопу, катки 195/50 в 15 рад добре вгризаються в асфальт, і заниження авто на 50мм так що 3 стаба зажали машинку все з цим гуд. я постійно їжджу більш ніж за 110 і спідометр не вазовський а відповідно який можливо має відхилення десь за 0,0000.........
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей