Fobos писав:через дві полоси, через дві суцільні і наліво в сторону кільця.

це типу від парковки "Челентано" ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Fobos писав:через дві полоси, через дві суцільні і наліво в сторону кільця.
як по Липинського їхати, від Варшавської в бік кільця, то регулярно хтось так повертає на вул. Окуневського (вуличка за Будинком побуту)..Fobos писав: через дві полоси, через дві суцільні і наліво в сторону кільця.
по липинського так постійно на усіх перетинах із бічними вуличками, двійна сплошна для лохів(це на думку тих водіїв)... занзібар рулить.. там ніхто ніколи на неї не звертає уваги.... їдеш в 2 смузі(виперджаєш тих хто повзе справа) і тут якесь тормозить повністю включає лівий поворот тримає усю другу смугу, і потім через двійну сплошну... пісец...Fobos писав:проїхав перехід, на дорозі нікого і тут раптом зправа виїжджає дурна курка на сірому Opel Vectra B через дві полоси, через дві суцільні і наліво в сторону кільця.
через двійну сплошну ніколи, хоч можу так само кожен день робити як мінімум 2 рази.. щоб не катати лишніх як мінімум 800м для розвороту... є ПДР, не подобається лобіюй відмуну заборони у верховній раді... не можеш.. виконуй закони.. і не наражй на небезпеку інших і не затримуй інших...Felix писав:чи самі не повертаєте ніколи нікуда?
от -от ! Бо ,MAECTP0 писав:Порушник - так. Виродок - ні.
MAECTP0 писав:руку на серце
А ще я не розумію іншої крайності : їхати пр и вільній (і нормальній менш-більш , без ям ) дорозі 20-30 км\год ! Ну бісить просто неймовірно!MAECTP0 писав:більшість - не всі - колись тай 1-2 рази згрішили
вона на кк! то діагноз!Liuskywalker писав:сидить курка, на рулі якийсь смарт чи планшет , і щось в ньому тикає
то все польські номера. концентрація [цензура] на таких машинах чомусь зашкалює.Liuskywalker писав:От що то таке було ? Весняний криз самоствердження ? Чи просто підставляла ? (смисл підставлятися старим ВАЗам ? )
Троха вивів мене з рівноваги , шкода - не маю я реєстратора
шо що а ті на пальскіх намерах ета проста піпєц............. реально треба шось робити в країні з цимvovka писав:то все польські номера. концентрація [цензура] на таких машинах чомусь зашкалює.Liuskywalker писав:От що то таке було ? Весняний криз самоствердження ? Чи просто підставляла ? (смисл підставлятися старим ВАЗам ? )
Троха вивів мене з рівноваги , шкода - не маю я реєстратора
бакланули однофорумчанинаThug писав:Щойно бачив... Може і не виродок, але ідіот - то точно.
Значить так. На кільцевій. Їду, чую гучний пєрдьож попереду. Дивлюся - cиньо-біле занижене бемеве з написами Поліс, NYPD (Нью-Йорк Поліс Департмент). Ну це кагбе фігня, що поліція Нью-Йорка на бемеве не їздить. Най си дитина тішить. І пєрдєлка противна... ну дратує, бо звук ще й бридкий. Але таке я вже бачив.
Але скоротивши дистанцію я бачу, шо у нього задні колеса ходуном ходять! Вісімка конкретна. Амплітуда коливань - сантиметра 3 на обох колесах!І воно собі фігачить 80-90!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей