за 5-6тис з нормальними іномарками і не буде канати. в мене є30 85рокуКоба писав: щось тобі не заканало з БМВ
вже біля 6 вийшла то нерахуючи кузовних робіт бо я сам собі роблю. і ше далеко до ідеалу як у ігорка
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
за 5-6тис з нормальними іномарками і не буде канати. в мене є30 85рокуКоба писав: щось тобі не заканало з БМВ
то чиста правда 10% зі 100 нормально обслуговують .CAT писав:і не обслуговувалась по людськи (а більшість з них в Україні не обслуговуються нормально) то її купувати - себе не любити.
радий за тебе, але ти навіть не уявляєш як мені покуй буде в той моментaxel писав:давай, і я тебе вздрючу на корпуси так 4-5. своїм старим і неїдучим і гнилим відром.
axel писав:Шкода людей які купують трупа і потім негативний шлейф залишається на усю марку.....
не зводьте все до швидкості, кажу це як власник трактор-цяaxel писав:давай, і я тебе вздрючу на корпуси так 4-5. своїм старим і неїдучим і гнилим відром. І навіть оком не дригну
та японоводи перші все до швидкості зводять, бо коли вже нема аргументів то пишуть зразу шо GTR всіх порве))wazzup писав:не зводьте все до швидкості, кажу це як власник трактор-ця
головне не швидкість .головне динаміка розгону від 0-200. :)wazzup писав:не зводьте все до швидкості, кажу це як власник трактор-цяaxel писав:давай, і я тебе вздрючу на корпуси так 4-5. своїм старим і неїдучим і гнилим відром. І навіть оком не дригну
О!!! тут я плюсануandriy320e30 писав:головне не швидкість .головне динаміка розгону від 0-200.
+1 (тільки безApokalipsis писав:AnGeL, а твый прелюд розганяэться до 200?![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість