тобто, закручена на всі 100% щоб підняти?Pioneer писав:тобто на якому рівні?
ніфіга не закручені, тобто 0, щоб опустити?
чи десь по середині чи як?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тобто, закручена на всі 100% щоб підняти?Pioneer писав:тобто на якому рівні?
ну хіба тяжко прочитати пару сторінок яж написав койли -70мм, після установки написав і на фото видно що опустили на 6 см тобто логічно що ще 1 см можна опустити + до того всього тре щоб пружини просілиslim_painter писав:тобто, закручена на всі 100% щоб підняти?Pioneer писав:тобто на якому рівні?
ніфіга не закручені, тобто 0, щоб опустити?
чи десь по середині чи як?
slim_painter писав:Pioneer, то hrdrive тебе питав про рівень, а я просто розтолкував тобі його запитання))) мені і так пофік)))
та не тяжко яж відповів просто уточнив ще до того всього що писав скільки що і як :)hrdrive писав:Pioneer, блін, а хіба тяжко 2 слова відповісти ,бачиш шо провтикав
так можна але думаю що не варто вона і так ще сяде + вживу дуже низько він найнижчої точки по паспорту в мене 14 см - 6 моїх то получається 8 см ато і нижче)BOXER писав: Pioneer, респект! а ше нижче можна посадити?
хммм для чого? оптика стокова :)BOXER писав:Pioneer, сфоткай зад з включеними фарами і аварійкою
ну 8 то вже кулPioneer писав:получається 8 см ато і нижче)
на аві точно такі самі фото як на тій фотці просто включені а на наступне питання мені смішно я два пости тому написавBOXER писав:Pioneer, на аватарці така сама оптика? прікольніше буде дивитись якшо така як на аві.
ну 8 то вже кулPioneer писав:получається 8 см ато і нижче)а яка найнижча точка?
Pioneer писав: від найнижчої точки по паспорту в мене 14 см - 6 моїх то получається 8 см ато і нижче)
якшо ти не помітив, то я ті твої слова і процитував. думаєш я їх не прочитав?Pioneer писав:а на наступне питання мені смішно я два пости тому написав
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей