було б круто!! я користувався вмикачом ближнього один раз - півтора роки тому, коли купив машинуhrdrive писав:hrdrive написав:
світло має горіти цілодобово!!!і штарфувати за невключене світло треба!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
було б круто!! я користувався вмикачом ближнього один раз - півтора роки тому, коли купив машинуhrdrive писав:hrdrive написав:
світло має горіти цілодобово!!!і штарфувати за невключене світло треба!
Датчик світла? Нє, нє слишал....VETERAN писав: дружно включають в тунелях, а опісля виключають - значить не забудькуваті.
+100500A1 писав: а заодно за лєвий ксненон і протівотуманки б штрафували
Підтримую. Економщикам варто подумати на чому вони економлять.pikach00 писав:Я тільки ЗА таку кормушку. І шоб ДАЙ грали ВСІХ за їзду без ближнього в любу пору дня і ночі!
От вчора їду в Новояворівсь годинка 7ма вечора. Сонце заходить, смалить в очі, хочеш обігнати когось і тупо не бачиш ублюдків на зустрічній, бо тим казлам влом включити світло.
От скажіть, що ви економите цим? Лампочки? Кіловати? Ше якусь х-ню?
Люди, то ж ваша безпека в першу чергу, вмикайте ближнє!
BOXER писав:я спеціально лампочки з габаритів познімав, шо як дурак вдень не їздити з включенимиа приборка шоб світилась)))
Люди ходять ПО ОБОЧИНІ! До чого тут твоє порівняння?Buts писав:pikach00, по твоїй логіці в туман, чи при заході сонця люди з факелами мають ходити по місту (за містом) бо їх не видно ?
Навіщо?AndrewK писав:а ще тре зробити шоб машина сама шо 30секунд сигналила. В кого нема - сигналить вручну. Не сигналить - в тюрму
Buts писав:Thug, кожен дурню вигадує, щоб себе виправдати.
а що я перебільшую, чи ти просто поговорити ?
Buts, до чого тут це питання і як воно стосується теми?Buts писав:А людину в такому випадку на переході добре бачиш ?
+100500Thug писав:Buts, чесслово, таке враження, що ти ніколи не виїжджав за межі міста
Ну або ніколи не обганяєш
Перед переходом є знак. Відповідно і їдеш. По трасі, при швидкості 90, явно нема бажання при обгоні в*їхати в якогось імбицила якому лінь включити фари.Buts писав:А людину в такому випадку на переході добре бачиш ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей