Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
у всіх як би навпаки :)boockatik писав:Народ, а ніхто ніколи не помічав, що визначити реальну відстань до авта з включеними фарами завжди складно?
В більшості авто, ближнє і дальне в одному корпусі, і при включенному ближньому буде не видно моргання дальногоhrdrive писав:дальнім. чи ти ближнім моргаєш?
Ну тоді нехай ця норма буде добровільною (рекомендаційного характеру) і без адміністративного покарання за не включене ближнє у світлу пору доби.pikach00 писав:Писалось ж вже, це в першу чергу базпека самого себе, а не когось.
Morozov писав:В більшості авто, ближнє і дальне в одному корпусі, і при включенному ближньому буде не видно моргання дального![]()
Та ти гониш, все буде видноMorozov писав:В більшості авто, ближнє і дальне в одному корпусі, і при включенному ближньому буде не видно моргання дального![]()
такого не буває...Morozov писав:Ну тоді нехай ця норма буде добровільною
Причина банальна як двері - бажання ввести ще один примітивний штрафpikach00 писав:AndrewK, ну і? Ти он зараз поводишся як олень не розуміючи причини такого нововведення.
+100500 А сигналити шо 30сек я вже пропонувавApokalipsis писав:hrdrive, може ще мигалки поставити?
Щось невіриться що у вазів чи старих іно, буде замітно моргання дальнього при включенному ближньомуweber писав:Та ти гониш, все буде видно
Ось і виникає питання, яка всетаки ціль таких "нововведень"may писав:такого не буває...
А от в мене видко. Провіряв заради цікавостіMorozov писав:Щось невіриться що у вазів
Ну тоді я сліпийA1 писав:у всіх як би навпаки
бугага, це лише доказ того, що неправильно оцінюються власні навики та потужність двигунаpikach00 писав:і це якраз ще один доказ... Зі світлом машину краще видно, краще оцінюється її швидкість
думаю що не сліпий, просто треба перестати сприймати авто на ближніх фарах як круте, мажорне, таке яке спішить, таке яке точно буде порушувати ПДР, а ставитись як до всіх інших рівних учасників дорожнього рухуboockatik писав:Ну тоді я сліпий
В них лише поза населеним пунктом. І то далеко не всі включаютьA1 писав:в Угорщині влітку їздять з включеними фарами, їхав все гуд, тільки в'їхав в Україну - зразу відчув, що набагато важче зорієнтуватись по відстані і швидкості коли назустріч машина без включених фар
щось я не пригадую без включених фар там, бо зразу моргають водії, якщо завтикаєшAndrewK писав:В них лише поза населеним пунктом. І то далеко не всі включають
спакуха, я з тобовpikach00 писав:Я бачу всі хто за 30 проти цього, мені неприємно бути у вашій віковій категорії![]()
підтверджуюA1 писав:щось я не пригадую без включених фар там, бо зразу моргають водії, якщо завтикаєш
не ачкуйpikach00 писав:Я бачу всі хто за 30 проти цього, мені неприємно бути у вашій віковій категорії
ааа, не вийде, ти вже тоже старічокpikach00 писав:Я бачу всі хто за 30 проти цього, мені неприємно бути у вашій віковій категорії
так ми про трасу чи місто?NIK писав:на трассе всегда включаю ближний
підтримую!NIK писав:А за езду на габаритах, вечером нужно штрафовать !!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей