Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Morozov писав:В більшості авто, ближнє і дальне в одному корпусі, і при включенному ближньому буде не видно моргання дального
я думаю то в всіх так, якшо бажання є :) чи в когось без маси ближнє світить?asteroid писав:В мене наприклад, завів авто- ближнє світло автоматом увімкнулось, заглушив-потухло, зручно
Та да... Особливо не потрібно на Стрийській, Луганській, Науковій, В.В.Gleb писав: В місті то не дуже і потрібно![]()
Ну так тобі цього ніхто не забороняє, включай якщо ти вважаєш це потрібним...Gleb писав: вона не зливається з дорогою.. це моя безпека.
бл@, ніколи не дочитую сабжIgor4ik писав:в период с 1 октября по 1 мая в любое время при движении за пределами населенных пунктов транспортные средства должны ехать с включенным ближним светом фар.
та не "вроді", а таки приймали!Speedo писав:Пам"ятаю ще в 90-х вроді таке вже приймали...
там, по зустрічній обганяєш?Morozov писав:Особливо не потрібно на Стрийській, Луганській, Науковій, В.В.
ну для вас так. для мене я вже написав вище - фари для темної пори доби. а ти в темну пору сиди вдома, раз з фарами вдень їздишhrdrive писав:фари для світлої доби. в темні добі треба сидіти вдома
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей