До речі!wazzup писав:Їжджу і буду їздити з ближнім вдень 58% [ 38 ] "колєгі"
Всі ці "колєгі" або не знають ПДРУ, або ігнорують їх приписи! :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
До речі!wazzup писав:Їжджу і буду їздити з ближнім вдень 58% [ 38 ] "колєгі"
в нас шо не заборонено - те дозволеноmay писав:До речі!
Всі ці "колєгі" або не знають ПДРУ, або ігнорують їх вимоги!
тобі медальку датиhrdrive писав:Їжджу і буду їздити з ближнім вдень
+1Apokalipsis писав:hrdrive написав:
По-перше, Сочі - це Роісся. По-друге. в Ялта - це субтропіки.vovka писав:но блін.. не в сочі чи в ялті
от там ссилка була по країнах..
http://autotraveler.ru/spravka/headligh ... urope.html
німці - нет
іспания - нет
португалия - нет
австрия - нет
навіть британія з їхнім кліматом - нет
нідерланди - нет
португалія - нет
бельгія - нет
:)
в основних європейських країнах того нема!
До речі, наше ДАІ постійно рекомендує їздити зі світлом, і наголошує, що хоч це не обов'язково, але так краще.may писав:До речі!wazzup писав:Їжджу і буду їздити з ближнім вдень 58% [ 38 ] "колєгі"
Всі ці "колєгі" або не знають ПДРУ, або ігнорують їх приписи! :)
+1000000000000!!!!!!!!!!!Thug писав:Шо ви рівняєтесь на Німеччину з Австрією? Беріть приклад з тих, хто не так далеко відірвався у розвитку (і то, це питання часу). З поляків хоча б. Клімат схожий, автобанів ще мало. Їздять зі світлом в день. А ми, пацики, ми живемо в дупі світу. У нас дороги дасракі, у нас бидлоксенон, у нас прийнято відмазуватися від штрафу навіть якщо порушив, у нас тоновані в ноль машини є нормою. Поговорити по телефону під час руху - та запросто! Не прищіпатися? Та мені тувово 10 кілометрів проїхати тільки!Ми їздимо в набагато небезпечніших умовах. І їздимо небезпечніше. І ви ще будете розповідати, що нам не потрібні зайві заходи безпеки?
таку ситуацію не фарами треба виправлятиThug писав:Ми їздимо в набагато небезпечніших умовах. І їздимо небезпечніше. І ви ще будете розповідати, що нам не потрібні зайві заходи безпеки?
Нам потрібні ті заходи, які реально можуть покращити ситуацію !Thug писав:І ви ще будете розповідати, що нам не потрібні зайві заходи безпеки?
Ніхто не проти.jetros писав:Для своєї безпеки, мене здалеку видно
а чим??BOXER писав:таку ситуацію не фарами треба виправляти
обоснуй, вкажи пункт, де написано, що не можна. Ми вже це обговорювали в ыншый темі.may писав:Всі ці "колєгі" або не знають ПДРУ, або ігнорують їх приписи! :)
ета ви к чіму?AndrewK писав:1. Знімайте бидлотонування
2. Знімайте говноксенон, в т.ч. і лінзи, що колгоспно засунуті в оптику, яка на них не розрахована. Хто дуже хоче - купляйте оригінальну ксенонову оптику (якщо знайдете і грошей хватить).
3. Знімайте уродські пердаки, від яких тошнить і які відволікають інших.
якшо та, то процитую твої слова: "Іди лікуйся"Thug писав:Ми їздимо в набагато небезпечніших умовах. І їздимо небезпечніше
Ти собі пагано уявляєш диспозиції ПДР!wazzup писав:в нас шо не заборонено - те дозволенотак шо нічого подібного
к таму шо з цього треба починати шось міняти, а не з фар!Thug писав:ета ви к чіму?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість