Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Звiти з USA
lizun
Стать:жінка
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення lizun » Нед, 10 червня 2007, 22:19

mytiania
ти не шариш. і все робив НЕтак

BOXER
Стать:чоловік
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 11 червня 2007, 00:24

Ja z soboju planuju bagaro 4ogo tjagnuty: notebook (jak minimum odyn!), fotik, kameru, plejer... slovom, dohera tehniky. A SHO MOZHUTJ SHOSJ Z TEHNIKY NE DOZVOLYTY VYVOZYTY??? Skazhu, sho to moje osobyste, ja z tym pryihav i GOOD BYE! Je jakasj oficijna infa na taki obmezhennja???
pikach00
Koly povertaeshsja?
Sad, but true.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Пон, 11 червня 2007, 01:51

BOXER
Особисте то особисте, але мито по ідеї ще ніхто не відміняв ;) Уявляєш скільки би таких "особистих" речей туристи провозили? ;)
І якщо ти везеш це запаковане то воно вже не дуже особистим виглядає, а більше на продаж.

Повертаюся 24го червня ;)

mytiania
Ги, так у мене адрес доставки американський ;) Та й з продавцем треба правильно домовлятись, ІБей взагалі не відповідає за доставку по ідеї....

BOXER

Повідомлення BOXER » Пон, 11 червня 2007, 02:02

pikach00
Nu tak to jasno. Ja vsjo to garno rozpakuju, navitj pojuzaju! :lol:
Tak ot ja ho4u znaty, skiljky i sho mozhna vezty, shob galimogo myta ne bulo???!!!
Sad, but true.

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Пон, 11 червня 2007, 03:08

BOXER писав:Ja z soboju planuju bagaro 4ogo tjagnuty: notebook (jak minimum odyn!), fotik, kameru, plejer... slovom, dohera tehniky. A SHO MOZHUTJ SHOSJ Z TEHNIKY NE DOZVOLYTY VYVOZYTY??? Skazhu, sho to moje osobyste, ja z tym pryihav i GOOD BYE! Je jakasj oficijna infa na taki obmezhennja???
BOXER
ja 2 roku tomy povertavsja zi wtativ do Ykrajnu 4erez boruspil' (cjogo roky 4erez Varshavy-ne znay yak byde)...ale todi viz tezh dofiga tehniku i komplektyy4uh dlia kompa...ni4ogo ne perevirjalu.
Zaputalu wo vezy- ya vidpoviv wo syveniru ta podarynku.
GOLOVNE..spokiy i "mordy kirpi4iom" ))

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Пон, 11 червня 2007, 03:14

a ce ti sami-sami spravzhnisin'ki avto yaki znimalusja v popylirnomy filmi
Vonu znaxodjatsja v LosAngelesi v parky Universal Stydios...
Вкладення
2fast.JPG
2f2f.JPG

BOXER

Повідомлення BOXER » Вів, 12 червня 2007, 02:14

VAVAN
[цензура]!!! A sho i de v New Yorku znahodytjsja??? :evil: 8)
Sad, but true.

Mu$daY
Ім'я:Вова
Номер:ВС7779СТ

Повідомлення Mu$daY » Вів, 12 червня 2007, 02:34

lizun писав:що ти хочеш купити? індійський кальян для голандсбкої травки?
Інтернешинал Раста Банда Блін :smile:
Drifthooift

Pro-Nick
Контактна інформація:

Повідомлення Pro-Nick » Вів, 12 червня 2007, 11:45

Читайте законодавство.
Постанова Кабінету Міністрів України від 13.12.01 N 1652 "Про обсяги та порядок ввезення громадянами на митну територію України продуктів харчування для власного споживання та перелік предметів, що не можуть бути віднесені до особистих речей громадян"

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 13 грудня 2001 р. N 1652
Київ

Про обсяги та порядок ввезення громадянами на митну територію України продуктів харчування для власного споживання та перелік предметів, що не можуть бути віднесені до особистих речей громадян

Відповідно до Закону України "Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарів та транспортних засобів, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територію України" Кабінет Міністрів України ПОСТАНОВЛЯЄ:
1. Установити, що громадяни можуть ввозити на митну територію України продукти харчування для власного споживання на загальну суму не більш як 50 євро на одну особу в таких обсягах:
в упаковці виробника, призначені для роздрібної торгівлі, - у кількості не більше ніж одна упаковка або загальною масою, яка не перевищує двох кілограмів, кожного найменування на одну особу;
без упаковки - у кількості, що не перевищує двох кілограмів кожного найменування на одну особу;
без упаковки - неподільний продукт, готовий до безпосереднього вживання, у кількості не більше ніж одиниця кожного найменування на одну особу.
Продукти харчування, що ввозяться громадянами на митну територію України для власного споживання у зазначених обсягах, декларуються усно чи письмово за бажанням їх власника або на вимогу посадової особи митниці.
Не підлягають переміщенню в несупроводжуваному багажі продукти харчування без упаковки виробника.
2. Визначити, що до особистих речей громадян не можуть бути віднесені інші предмети, крім тих, які зазначені у додатку.
3. Визнати такими, що втратили чинність, постанови Кабінету Міністрів України згідно з переліком, що додається.
Прем’єр-міністр України А. КІНАХ
Інд. 27
Додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2001 р. N 1652
ПЕРЕЛІК
предметів, віднесених до особистих речей громадян
1. Особисті прикраси, у тому числі з дорогоцінних металів та каміння, що мають ознаки таких, які були в користуванні.
2. Предмети, такі як одяг, білизна, взуття, що мають суто особистий характер, призначені виключно для власного користування і мають, як правило, ознаки таких, які були у користуванні, або нові, що ввозяться, як правило, в одному екземплярі (комплекті).
3. Предмети особистої гігієни та індивідуальні косметичні засоби у кількості, що забезпечує потреби однієї особи на період поїздки.
4. Індивідуальне письмове та канцелярське приладдя.
5. Фотоапарат, кіно- та відеокамера, приладдя до них.
6. Бінокль.
7. Переносний музичний інструмент.
8. Переносний звуковідтворювальний пристрій (магнітофон, диктофон тощо) з плівками, платівками та дисками.
9. Переносний радіоприймач.
10. Переносний телевізор.
11. Переносний персональний комп’ютер та приладдя до нього.
12. Калькулятор, електронна записна книжка.
13. Індивідуальні портативні медичні прилади для забезпечення життєдіяльності людини та для контролю за її станом, що мають ознаки таких, які були в користуванні.
14. Стільниковий, мобільний телефон, пейджер.
15. Дитяча коляска.
16. Інвалідна коляска.
17. Спортивне спорядження - велосипед, вудка рибальська, комплект альпіністського спорядження, комплект спорядження для підводного плавання, комплект лиж, комплект тенісних ракеток, дошка для серфінгу та віндсерфінгу, комплект спорядження для гольфу, інше аналогічне спорядження, призначене для використання однією особою.
18. Лікарські засоби, що переміщуються через митний кордон України в порядку та обсягах, які визначаються МОЗ.
19. Речі, призначені для облаштування житла та забезпечення життєдіяльності громадян, які перебували за кордоном у довготермінових відрядженнях.
20. Інші предмети першої потреби, які є власністю громадянина і призначені виключно для забезпечення його життєдіяльності та власного користування, не є товаром і не призначені для відчуження або передачі іншим особам та відповідають меті перебування за кордоном.

ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2001 р. N 1652
ПЕРЕЛІК
постанов Кабінету Міністрів України, що втратили чинність
1. Постанова Кабінету Міністрів України від 20 липня 1996 р. N 793 "Про вдосконалення порядку тимчасового ввезення транспортних засобів на митну територію України" (ЗП України, 1996 р., N 15, ст. 400).
2. Постанова Кабінету Міністрів України від 27 серпня 1996 р. N 1010 "Про вдосконалення порядку ввезення (пересилання) громадянами предметів (товарів) в Україну" (ЗП України, 1996 р., N 17, ст. 465).
3. Постанова Кабінету Міністрів України від 30 листопада 1996 р. N 1430 "Про впорядкування переміщення громадянами через митний кордон України алкогольних напоїв, пива і тютюнових виробів" (ЗП України, 1996 р., N 20, ст. 568).
4. Постанова Кабінету Міністрів України від 24 січня 1997 р. N 58 "Про внесення доповнень до постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 1996 р. N 1430" (Офіційний вісник України, 1997 р., число 5, с. 125).
5. Пункт 1 постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 1997 р. N 68 "Про внесення доповнень до деяких постанов Кабінету Міністрів України" (Офіційний вісник України, 1997 р., число 5, с. 143).
6. Постанова Кабінету Міністрів України від 3 листопада 1997 р. N 1217 "Про порядок ввезення на митну територію України мила, синтетичних миючих і поверхнево-активних засобів фізичними особами, які не є суб’єктами підприємницької діяльності" (Офіційний вісник України, 1997 р., число 45, с. 53).
7. Постанова Кабінету Міністрів України від 19 січня 1998 р. N 39 "Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 27 серпня 1996 р. N 1010" (Офіційний вісник України, 1998 р., N 3, ст. 99).
8. Постанова Кабінету Міністрів України від 20 березня 1998 р. N 341 "Про внесення доповнення до постанови Кабінету Міністрів України від 20 липня 1996 р. N 793" (Офіційний вісник України, 1998 р., N 12, ст. 451).
9. Постанова Кабінету Міністрів України від 1 червня 1998 р. N 761 "Про порядок підтвердження суми іноземної валюти, заробленої громадянами-резидентами, які виїжджали у службові відрядження за межі України" (Офіційний вісник України, 1998 р., N 22, ст. 802).
10. Постанова Кабінету Міністрів України від 3 липня 1998 р. N 1007 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 серпня 1996 р. N 1010" (Офіційний вісник України, 1998 р., N 27, ст. 992).
11. Постанова Кабінету Міністрів України від 10 липня 1998 р. N 1043 "Про ввезення громадянами на митну територію України продуктів харчування рослинного і тваринного походження" (Офіційний вісник України, 1998 р., N 28, ст. 1036).
12. Постанова Кабінету Міністрів України від 24 вересня 1999 р. N 1765 "Про внесення доповнень до постанови Кабінету Міністрів України від 10 липня 1998 р. N 1043" (Офіційний вісник України, 1999 р., N 39, ст. 1944).
13. Постанова Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2000 р. N 1840 "Про внесення зміни до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 27 серпня 1996 р. N 1010" (Офіційний вісник України, 2000 р., N 51, ст. 2206).
Особисто від себе добавлю.

1. Аеропорт в Гамериці.
Дозволено везти 2 сумки по 50 фунтів (десь 23 кг) + невелика ручна клажа в літак. За перевищення - доплата в у.о. Скільки? Х.з.!!!
В жодному разі не кладіть в ручну клажу одеколонів, зубної пасти, креми, шампуні ...., бо заставлять викинути. Без відшкодування і жодних розмов. Краще киньте одяг чи техніку.

2. Першим ділом при поверненні на Укріїну в Львівському аеропорту "красуня" :smile: в бушлаті дасть вам заповнювати листок еміграційної карти. Вона навіть не намагається нікому сказати шо то тільки для іноземців. Люди які не читали шо там написано брали і заповнювали той бланк, час тратили і тільки після цього вона їм казала шо воно [цензура] не треба було заповнювати його. :argue:
Не повторюйте чужих помилок. :wink:

3. Після проходження паспортного контролю попадаєте на митний контроль. Справа - лента з рентгеном; зліва - мужик біля столу - то зелений коридор. Особисто я проходив по ньому. Сумка через сканер не проходила і він її навіть не розпакрвував. Все на слово вірив.

приблизний діалог:
Він: чи везете якусь техніку?
Я: Везу. З особистих речей - фотік (кажу шо тільки 1!), ноут, плеєр, мафон з колонками і рації (2 останніх не відносяться до особистих речей).
Він: Скільки то всьо коштує?
Я: Мафон + колонки - 100$. Рації - 11 за комплект, разом 55$. (Разом виходить менше дозволених 200 євро).
Він: Чеки на техніку маєте?
Я: Товари куплені в неті. Є роздруківка рахунку. Показати?
Він: Не треба до побачення.

Все проходження митниці зайняло менше 1 хв. Але то мені повезло шо в нього настрій був файний і він нічог не витягував. Бо прийшлось би за 2-й фотік платити мито.

Ви повинні чітко розуміти, що якщо ви ідете у зелений коридор то це автоматично означає, що ви не везете нічого, що б виходило за межі дозволеного для ввезення (не більше 3000$ готівки; товару, що не відноситься до особистих речей, не більше ніж на 200 евро. Сума зараз могла змінитись, треба уточнити.)

4. Особисто я віз мафон, колонки, 2 фотіки, ноут, МП3-плеєр, рації 5 комплектів, то жодних притензій не було. Але то мені повезло. :lol:
Товариш віз 2 фотіка. 1 в сумці, 1 на поясі - то на нашій митниці заплатив за другий 30$ на руки (реально - 40% від вартості, вказаної в чеку треба платити). :evil: . Всеодно вийшло дешевше ніж в нас, але шкода тих грошей митникам давати. :x

5. ОБОВЯЗКОВО зберігайте і везіть з собою чеки на все шо везети (десь щоб були під руками), щоь потім не було зайвих клопотів чи в США чи тут. У випадку відсутності чеку оцінювати будуть по наших прецскурантах.

Закони можете почитати на офіційному сайті митниці.
Ше шось цікавить - питайте. Буду знати - відповім

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 13 червня 2007, 17:28

Pro-Nick
Djakuju! Vazhlyva infa!!!
Sad, but true.

axel

Повідомлення axel » Чет, 14 червня 2007, 19:55

А як щось в Ebay замовляти, надайте інфу, хочу ноутбук, а не знаю як приволочити!
bmw-club.lviv.ua

BOXER

Повідомлення BOXER » П'ят, 15 червня 2007, 06:04

Pro-Nick
Ce UA zakonodavstvo. Tobto na nashij mytnyci. A jak na rahunok amerykosiv??? Vypustjat vony to vse dobro???
Sad, but true.

Pro-Nick
Контактна інформація:

Повідомлення Pro-Nick » П'ят, 15 червня 2007, 09:04

axel

Читай закон (2 сторінка цієї теми).
Ноут відноситься до особистих речей (якщо везеш тільки 1 і не запакований). Але роздруківку замавлення з нету, де чітко вказана ціна, номер замовлення і вся решта інфа, я би все ж віз з собою.

ІМХО. Особисто я не радив би звязуватись з еБей. Багато негативного досвіду серед друзів. Напириклад, купляли МП3 плеєр за 100 баксів. Купили з 3-го разу. За 2 перших рази бабки вернули не повністю. Нагріли 80 у.о. отвам і плеєр за 180 у.о. :smile: Ну мене [цензура]. Краще походи по розпродажах або на amazon.com замов. Контора серйозна. Все що купипляв - брав в них.

BOXER

Ги. Ну мене ж випустили. :smile: Хоча віз багато (список дивись в попередніх постах). Вони навіть не питали шо везу. Америкосам то [цензура]...
То наші не можуть спокійно спати, якщо ти щрсь провозиш мимо них. :evil:

В аеропорту в штатах все проходить наступним чином: :old:

1. Підходите до столу де перевіряють ваш квиток, важать сумки і клеять на них лейби. Другу половину лейби клеять вам в квмток, щоб ви знали номер багажу.

2. Після того, ви здаєте багаж, який не берете в салон на перевірку. Вони там мають такі паперові кружочки якими водять по сумці, замках. Я так думаю вони пропитані якоюсь хімією і реагують на певні заборонені речі (хімія, вибухівка ..., х.з. шо ше). Якщо мають якусь підозру, то відкривають, дивляться і кладуть вам туди картку з написом "тут був дядя Сем" :smile: чи шось в тому стилі. Перевірка багажу здійснюється БЕЗ вашої участі.

3. Далі проходження через детектор з ручною клажею.
Якщо ви взяли з собою якусь рідину (одеколон, ....., чи навіть воду попити) то її попросяти викинути. На рентгені (в залежності від того чи давно в них сталось ЧП) вас можуть попросити зняти взуття і ремінь і положити на ленту сканера для перевірки. щось не сподобається - можуть попросити відкрити і показати (ну то всюди так).

В мене таке було - летів туда після того, як який америкос віз з собою вибухівку С4, яку подарували друзі-вояки на память як суванір. Так тоді взагалі не дозволяли з собою в літак брати нічого крім паспорта і квитка і нести це все в прозорому пакеті. БІЛЬШЕ НІЧОГО!!!
Назад вже летів нормально.

4. Після проходження того всього попадаєте в "Duty free zone" - зона звільнена від мита.

Багато крамниць зі всім що хочите. Тамтешніх правил не знаю і нічого там не купляв і не знаю чи вам дозволять провезти, наприклад, одеколон куплений там, якщо ви будете летіти з пересадкою через Польщу чи Німеччину. Я не ризикнув, та і потреби не було, бо вже купив все, що хотів.

Далі. Там в коридорах стоять автомати, схожі на банкомати. Не знаю як воно називається, але суть така. При вїзді в Гамерику ваш вїзд реєструють на компутері. А виїзд ніде не реєструється.
Так от. Та машина видає вам таку картку, яка означає, що ви ДОБРОВІЛЬНО і в зазначений вами при вїзді покинули територію штатів.
В ту машину спочатку треба вставити розгорнуту сторінку паспорта з візою, потім машина відбиток пальця знімає, потім подивитесь в камеру зверху на автоматі, щоб вас сфотографували. Здається такий порядок.
Біля тих машин завжди стоїть індус, мекс чи негр і допоможе, якщо щось.
Потім, коли їхав другий раз, брав ту картку на всякий випадок з собою, що при вїзді не доколупувались. Не знадобилась. :roll: Але, х.з. як буде насупного разу.

О! ще згадав важливу річ. Не знаю якою компанією ви летите, я летів польським LOT. Зразу мав зворотній квиток. Так от, в цій компанії треба було підтвердити зворотні квиток не пізніше ніж за три дні до вильоту. Просто перезвонити їм, сказати хто ви є, коли летите і яким рейсом і сказати, що ви все таки летите. Інакше ваш квиток можуть продати комусь іншому і ви маєте всі шанси ще залишитись на землі буржуйській на невизначений термін. :smile:

ЗІ. Фу, блін, замахався клацати по клаві. :lam:

Mc

Повідомлення Mc » П'ят, 15 червня 2007, 13:09

Pro-Nick писав:amazon.com замов. Контора серйозна.
+1, контора тримає марку. хватає тільки почитати статті Yebbs'а, щоб зрозуміти наскільки для них репутація важлива.
biketravel.wordpress.com

pikach00

Повідомлення pikach00 » Нед, 17 червня 2007, 01:25

Для тих кому не повезло - треба головою думати і не шукати явну шарую Краще заплатити трохи більше і купити в продавця у якого не одна сотня проданого товару і репутація майже 100%.

А тепер про себе, тоже дурак :smile:
Два тижні промучився з пейпелом, але так і забив в кінці. При реєстрації вибрав не той тип аккаунта(вибрав для звичайних покупок в інеті, а треба для покупок на ібеї) та ше й з адресом американським. От вони мене і заблокували, тепер ніяк не можу пройти перевірку інфи чи карточка дійсно моя :( На тому і забив... Нафіга купляти річ яка мені впринципі не дуже потрібна хоча і дешевша ніж у нас :)

lex

Повідомлення lex » Нед, 17 червня 2007, 11:32

pikach00 писав: А тепер про себе, тоже дурак :smile:
Два тижні промучився з пейпелом, але так і забив в кінці. При реєстрації вибрав не той тип аккаунта(вибрав для звичайних покупок в інеті, а треба для покупок на ібеї) та ше й з адресом американським. От вони мене і заблокували, тепер ніяк не можу пройти перевірку інфи чи карточка дійсно моя :( На тому і забив... Нафіга купляти річ яка мені впринципі не дуже потрібна хоча і дешевша ніж у нас :)
гы. а ты на какую карточку акаунт делал? надеюсь не на украинскую?

BOXER

Повідомлення BOXER » Нед, 17 червня 2007, 17:17

lex писав:гы. а ты на какую карточку акаунт делал? надеюсь не на украинскую?
:roll: :oops:
Sad, but true.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Нед, 17 червня 2007, 19:11

lex писав: гы. а ты на какую карточку акаунт делал? надеюсь не на украинскую?
Мовчи казявка! Ясно що на українську;)

А ше прікол - думаю ну його нафіг той ібей, замовлю знайомому мафон який він хотів у веб шопі. Так от, наступого дня дзвонить чувак з шопу і кажу - а фігушки ми тобі пришлемо його в готель, доставка тільки по адресу рахунків карточки.

Коротше, хакери і любителі халяви - КАЗЛИ :evil: Ізза них всьо так строго. А ще КАЗЛИ - приватбанківці, рекламують інтернет карточку для "безпечних покупок в інеті" так крім України ніде нормальо не купиш.

lizun
Стать:жінка

Повідомлення lizun » Нед, 17 червня 2007, 19:54

pikach00 писав:а фігушки ми тобі пришлемо його в готель, доставка тільки по адресу рахунків карточки.
песдёш 100%.

постійно розраховуюсь візою від прокредит банку. доставка - куди скажу.

pikach00

Повідомлення pikach00 » Нед, 17 червня 2007, 20:28

lizun
Значить такий веб-шоп у них. Мабуть були випадки шо їх наіпали от і не звязуються з карточками не штатівськими.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей