vovka писав:зайшов у вазівський магазин
vovka писав:а там тільки дорогі лампи
шось не вяжеться

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vovka писав:зайшов у вазівський магазин
vovka писав:а там тільки дорогі лампи
В темі про:LEgEnDA писав: vovka написав:
зайшов у вазівський магазин
vovka написав:
а там тільки дорогі лампи
шось не вяжеться
vovka писав:то на тапці в пол кут 23-24 градуса.
то на впавері..YuraDOC писав:Може йому бензин не подобається? Якщо є датчик детонації то воно "відкатує" кути запалювання трохи назад, на нашому "лютому" 95-му...
Може спробуй потестуватися на 98-мому?
можна глянути. треба пересіктися, і треба щоб ти знав де в тебе той OBD роз'єм знаходиться.vovik писав:можемо потестити мою
Покличете мене,теж цікаво...якщо я правильно думаю за розєм то він в тойоті зліва біля ричага відкривання капотаvovka писав:vovik написав:
можемо потестити мою
можна глянути. треба пересіктися, і треба щоб ти знав де в тебе той OBD роз'єм знаходиться.
цікаво, але треба якось пересіктися на якійсь події (раллі, драг, покатушки) :) спеціально тебе напрягати неохота ))vovik писав:Я на цей процес згідний виключно в інтересах Вовки. ) Якщо йому це не цікаво то мені також не дуже ))
ніби нема проблем. якщо не рахувати 3 гулі на 3 різних колесах.. ну 1 я набив за день до того десь у Львові, одну по дорозі туда.. а на самому раллі або одну гулю набив або нічого - замітив вже у Львові її.vovik писав:До речі, респект за те що поїхав раллі. Як Фієста пережила такий глум?
ну да.FanateG писав:е ти тепер їздив на гірську?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей