значить ніколиSluva писав:накінець то нормальний тєлєк і задумаюсь ,а може то курча ляга пора добити той особняк біля Галіції і от тоді можливо я задумаюсь над Ейбахами і 17-ми

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
значить ніколиSluva писав:накінець то нормальний тєлєк і задумаюсь ,а може то курча ляга пора добити той особняк біля Галіції і от тоді можливо я задумаюсь над Ейбахами і 17-ми
бо твій КСВ до Бучача не цєгнеSluva писав:правда 2-х тіпків з району не можу ніяк застати в ефірі
Висновок?нє.куй по тернопільських лісах рисачитиgribkoff777 писав:бо твій КСВ до Бучача не цєгне
вважаю необхідним уточнити, жиSluva писав:Наукова(маг. Нептун)-бокс№17
знаходиться нижче рівняSluva писав:бокс№17
:)Sluva писав:Наукова
давай звіт...як встановив?Sluva писав:сьогодні поселився в мене в машині автоматичний коректор фар,ще тільки для повного задоволення треба поїхати на стенд і відкалібрувати все
та я не наважився сам туди лізти,віддав "очумєлим ручкам" знайомих людей і не зря бо не все так просто як на малюночку...прийшлось думати як то вживити туди...нє калбіровкою не займався,хочу поїхати на стенд на Горислав і там вже все зробити по мітках...crush писав:давай звіт...як встановив?
Можна спробувати,маю в гаражі штири жовтих протитуманки,такі нормального розміру,але то вже певно зимою,якраз їх можна до поперечин вчіпити замість лижного багажникаBOXER писав:прожектори на даху рішають!
Ну галогенки в такій ситуації нічим не поступаються ксенонуRomko писав:бо основне засліплення від ксенону проходить якраз в тих моментах коли фігачиш по наших "рівних" дорогах і під час тряски по ямах фари блимають куди хочуть
ось саме то, що я мав на увазі - постійна стабілізація світла відносно горизонталі під час руху..., якщо твій коректор не виконує таких функцій то і сенсу його було встановлювати? тільки заради того, щоб не крутити крутілку штатного коректора в салоні?Sluva писав:Зстрічав ще системи з датчиком типу васервага,він кріпиться строго горизонтально на кузові і при зміні кута положення кузова працюють моторчики...
Рома,ти не уважно читаєш....я писав що зустрічав такі коректори,а вмене встановлений класичний тобто датчик який працює в комплексі з підвіскою балка-ричаг.Ось схематичне відео роботи:Romko писав:постійна стабілізація світла відносно горизонталі під час руху..., якщо твій коректор не виконує таких функцій то і сенсу його було встановлювати? тільки заради того, щоб не крутити крутілку штатного коректора в салоні?
то не стандартні вимоги, то вже піжонствоSluva писав:стандартних вимог
Андрій читай пункт 6.1.6.3 ДСТУ 3649:2010 :BOXER писав:то не стандартні вимоги, то вже піжонство
якшо це стандарт то чому його у всіх машинах з конвеєра нема, а є лиш мехнічне регулювання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей