Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хочу їхати в Одесу - хто може щось порадити?
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
ghost™
От якраз вернувся з Коблево, там досить прикольно, море прикольне, був на базі Связист, база вопше супер, все таке зелене, шо аж слів нема, з бази виходиш прямо на пляж. Минулого року був в Очакові(точніше рядом). Як казав Saba2106 там тоже прикольно, головне спокійно, людей не багато, море прикольне, "ляпота навколо". Тільки в Очаків тре знати як заїхати. Там просто в самому Очакові нічо нема, а якшо троха далі проїхати, то можна доїхати до Чорноморки і там є пару баз, і ше хати здають, доречі недорого. Минулого року здається по 30-40 грн з людини без харчування було, але там де ми були є кухня де зразу можна робити їсти. Одним словом вибір широкий.
От якраз вернувся з Коблево, там досить прикольно, море прикольне, був на базі Связист, база вопше супер, все таке зелене, шо аж слів нема, з бази виходиш прямо на пляж. Минулого року був в Очакові(точніше рядом). Як казав Saba2106 там тоже прикольно, головне спокійно, людей не багато, море прикольне, "ляпота навколо". Тільки в Очаків тре знати як заїхати. Там просто в самому Очакові нічо нема, а якшо троха далі проїхати, то можна доїхати до Чорноморки і там є пару баз, і ше хати здають, доречі недорого. Минулого року здається по 30-40 грн з людини без харчування було, але там де ми були є кухня де зразу можна робити їсти. Одним словом вибір широкий.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Шо там по цінах?Demyan писав:рекомендую Палангу
Шо Очаків шо Одеса атстой просто відпочинок залежить від того чого ти туда їдеш, якшо з бандою побухати-покурити то і в Очакові заєпіс?, а якщо чисто культурно то відпочинок в Україні в топку. Так шо просто вирішити треба від чого відпочивати їдеш :?Jarevych писав:з Коблево, там досить прикольно, море прикольне
Я наприклад з 7йою в Одесу б неїхав, краще докласти чуть грошенят і десь на початку вересня по гарячих путівках кудась за бугор пхнути. Так для довідки в Чорногорії проживання коштує 10еуро для дорослого і 5 для дитини за добу, так шо думай
Drifthooift
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Ну то ти зря так, бо в Україні можна вибрати курорт на "вкус и цвет". От наприклад люди, які на оздоровчі курорти їдуть то в більшості з всьої Європи їдуть в Трускавець, його навіть занесли в книгу рекордів гінеса по відвідуваності. якшо з сімєю, то без проблем в Крим, якшо з компанією, то хоть в Карпати, все залежить від того, хто шо хоче, як хоче, і як може.Must Drive писав:Шо Очаків шо Одеса атстой просто відпочинок залежить від того чого ти туда їдеш, якшо з бандою побухати-покурити то і в Очакові заєпіс?, а якщо чисто культурно то відпочинок в Україні в топку.
Я розумію шо ти получив загран паспорт і ти мож поїхати за кордон але не не у всіх він є
- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
так то то воно так,але просто сервісу європейського в нас нема, а ціни вже давно європейські на відпочинок. Я свою думку висловив а кожен хай сам думає.Jarevych писав:От наприклад люди, які на оздоровчі курорти їдуть то в більшості з всьої Європи їдуть в Трускавець, його навіть занесли в книгу рекордів гінеса по відвідуваності. якшо з сімєю, то без проблем в Крим, якшо з компанією, то хоть в Карпати, все залежить від того, хто шо хоче, як хоче, і як може.
Я розумію шо ти з Одеси приїхав в той час коли я диплом здаю, але нашо з мене гнати? А про паспорт твій я мовчу, а по мені Голандія плаче:) Такшо роби паспорт
Drifthooift
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Must Drive
Як тільки так зразу
А Одесса тут при чому, ти сам знаєш, як я хотів туда їхати. Я рахую шо самий прикольний сервіс, це коли ти сам собі робиш їсти. А якшо ні, то наприклад в Коблево де я був, то там сервіт я б сказав на високому рівні. Прибирають кімнату через день, територія бази вилизана ідеально, навіть самому було стрьомно бички не в смітник викидувати, хавчик нормальний, навіть незнаю до чого до!"№тись. Але в принципі закордоном не був, такшо спорити не буду бо немаю з чим порівнювати.
Як тільки так зразу
А Одесса тут при чому, ти сам знаєш, як я хотів туда їхати. Я рахую шо самий прикольний сервіс, це коли ти сам собі робиш їсти. А якшо ні, то наприклад в Коблево де я був, то там сервіт я б сказав на високому рівні. Прибирають кімнату через день, територія бази вилизана ідеально, навіть самому було стрьомно бички не в смітник викидувати, хавчик нормальний, навіть незнаю до чого до!"№тись. Але в принципі закордоном не був, такшо спорити не буду бо немаю з чим порівнювати.
-
- Контактна інформація:
Звісно що кожен собі сам вибирає як харчватися...але їхати відпочивати і готувати собі їсти....як на мене це забирає вже час відпочинку.
А вот коли ти йдеш на море, там є чисті сухі рушники, біля моря стоять автомати хочеш пива хочеш пепсі хочеш коктель...коли ти ні прошо не думаєш, що пити що їсти, як прибрати номер а буде гаряча вода чи не буде, а сьогодні зготувати...а все маєш готово, все під носом, є з ким і волейбол і водне поло і футбол і зарядку зробити і масаж тобі зроблять......це я називаю відпочино і після такого відпочинку дійсно отримуєш масу задоволеня.
Офтоп: - щодо паланги там дорого, ціни за місце від 15 євро, в залежності від типу готеля. Балтійське море теж слід врахуавти що воно холодніше, хоча іноді це і приємніше.
А вот коли ти йдеш на море, там є чисті сухі рушники, біля моря стоять автомати хочеш пива хочеш пепсі хочеш коктель...коли ти ні прошо не думаєш, що пити що їсти, як прибрати номер а буде гаряча вода чи не буде, а сьогодні зготувати...а все маєш готово, все під носом, є з ким і волейбол і водне поло і футбол і зарядку зробити і масаж тобі зроблять......це я називаю відпочино і після такого відпочинку дійсно отримуєш масу задоволеня.
Офтоп: - щодо паланги там дорого, ціни за місце від 15 євро, в залежності від типу готеля. Балтійське море теж слід врахуавти що воно холодніше, хоча іноді це і приємніше.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей