Ну дик я і зупинився - на заправці за 200 метрівtopper писав: Походу треба було після знаку зупинитись!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну дик я і зупинився - на заправці за 200 метрівtopper писав: Походу треба було після знаку зупинитись!
Thug писав:це фейкове відео вже чи не у кожному розділі форуму
хабалці і фейс начистили і права відібрали. :)Gleb писав:і не закінчуєтьсяThug писав:чорна смуга в тьотки пішла
Ну вчора був репортаж в ТСН де вони при камерах взяли ту бумажку зі столу судді....Thug писав:це сказав адвокат червоних трусєлєй. Ти йому дуже віриш? Я - ні. Бо затринділися обоє.
Ну я ніфіга не шарю в юриспруденції,але я думаю це тільки в нашій країні таке може бути що до початку судового слухання вже є написано кілька варіантів рішення,[цензура] тоді та вистава з суддями,адвокатами,прокурорам??Thug писав: по-перше, воно не було підписане (з таким же успіхом могло бути кілька рішень)
Вот і з цього треба було починатиThug писав:червоні трусєля міцно засіли в голові
Я її ні на грам не підтримую, але якщо подивитись зі сторони - вона потім пройшла медосвідчення (неважно яким шляхом) і має довідку, що вона була твереза. Цього для ЧЕСНОГО судді повинно бути достатньо. А те що відмовилась освідчитись на місці - ще нічого не значить. Можливо кудись спішила, можливо бачила, що процедура буде з явним порушенням - неважно. Головне вкластись в 2 години після зупинки і пройти огляд в медзакладі (це моє ІМХО. я тут не маю на увазі конкретно цю ситуацію, бо її там на місці тримали 5 год. Я в загальному описую ситуацію з медосвідченням, як я її бачу) І те, що особа відмовилась - не робить її винуватою, це вирішує тільки суд. Відмова - це тільки підстава скласти протокол і направити його до суду, а далі сам водій в суді пояснює мотивацію своїх дій і предявляє докази своєї невинуватостіThug писав:Ну і по-третє - тьотка відмовилася від обстеження. Якщо хто не в курсі - у нас це автоматично робить водія винуватим
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей