Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Можна подумати, що оплативши -- потім кошти підуть з бюджету на благо народу( якої частини?Коба писав:Шановні критики ДАІ, я не говорю про розводи, а про те коли ти, я, він порушив і тебе за те зупинили будь добрий признай свою вину, підпиши протокол і оплати його
Напевно багато людей стикалося з ситуацієюКоба писав:Ти рахуєш, що менше зло дати даїшнику взятку?
А для чого тобі це робитиКоба писав:Звичайно, щоб доказати свою невинуватість в нашій державі треба набігатись.
Я це написав ось до цього:Morozov писав:А для чого тобі це робитиКоба писав:Звичайно, щоб доказати свою невинуватість в нашій державі треба набігатись.![]()
я так розумію що ти не вкурсі, що вони мають доказати твоє порушення, а не ти свою невинуватість !
:)ROVA писав:Оплатив, а далі:
Занеси квитанцію в Даї (як на мене брєдова вимушена процедура)
Даї звичайно десь провтикав цю квитанцію (як не зберіг копію - то оплати повторно).
З виконавої приходять листи (їдь доказуй що ти нічого не винен).
В кінці-кінців при переоформленні може ще щось зявитися по штрафах.
Наїздившись + стративши купу часу + не факт що ще не прийдеться
ще раз щось доказувати.
Про діяльність шановного pierce я не говорив, хоча роботу ДК необхідною але ось методи у них...Morozov писав:А взагаліто мова пішла про діяльність шановного pierce,
Як це не справа, давати чи платити в касу, даючи хабар дайцю ми тим самим стаємо співучасниками злочину й робимось хабарниками.Morozov писав:і тут не справа у виборі : давати чи платити в касу, а у сьогоднішньому даі, хто вони правоохоронці чи бандити ? судячи з власного досвіду, з росповідей друзів, з тем на форумах - даі це справжні бандити !
і оскільки нам не потрібне таке даі і мвс то нам потрібно зробити неможливою їх "бандитську діяльність", один з варіантів це робити так само як pierce, або хочаб ускладнити їм спроби розвести на порушення шо в народі називають "троллінг" !
Немає такої нації на землі, яка на 100% сама відмовиться давати !!!Коба писав:нам необхідно перестати давати їм хабарі.
Нє-нє не чувMorozov писав:ми утримуємо мвс саме для того щоб не було корупції !!!
і відбити даішникам бажання навіть думати про хабарі !Коба писав:що необхідно мінімізовувати дачу хабаря дайцям.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей