Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Евакуатор забрав машину. Повернення грошей?
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
mytiania
евакуаторщики не знають чи твоя машина поломана чи ти став під знак. в кінці кінців машина могла поломитись і аварійка могла накритись або акумулятор міг сісти.
кароче це протизакононо в любому випадку якшо ти поставив машину збоку на вулиці на якій дозволено рух. це викрадення машини а інспектор даі шей співучасник.
інша справа якшо ти заїхав в пішоходну зону чи явно поїха по якісь вулиці під знак і там став.
евакуаторщики не знають чи твоя машина поломана чи ти став під знак. в кінці кінців машина могла поломитись і аварійка могла накритись або акумулятор міг сісти.
кароче це протизакононо в любому випадку якшо ти поставив машину збоку на вулиці на якій дозволено рух. це викрадення машини а інспектор даі шей співучасник.
інша справа якшо ти заїхав в пішоходну зону чи явно поїха по якісь вулиці під знак і там став.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- mytiania
- Контактна інформація:
а тоді все ок і ти правий.али як ти писав вище шо ти включаєш аварійку і вибігаєш ненадовго.колись буде їхати евакуатор рядом побачить і забере твою машину і заплатиш ти штраф,думаєш таких розумних мало у Львові?подивись на евакуатори скільки там машин з включеними аварійками возять!і шо з того шо включив аварійку просто так?
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
mytiania
ну а як вони знають шо вона не поломана? забирають і шо потім докажеш?
ти ж сам подумай - їдеш їдеш і тут бах перегрілась машина і витік тосол - куда ти поїдеш далі? хоч капіталку робити потім? ти зупиняєшся і йдеш в магазин за тосолом або шукаєш когось хто тебе б потягнув а за той час тебе вивозять. і шо? ти попав в бабки бо потім вже нічо не докажеш.. вони не мають права забирати.
ну а як вони знають шо вона не поломана? забирають і шо потім докажеш?
ти ж сам подумай - їдеш їдеш і тут бах перегрілась машина і витік тосол - куда ти поїдеш далі? хоч капіталку робити потім? ти зупиняєшся і йдеш в магазин за тосолом або шукаєш когось хто тебе б потягнув а за той час тебе вивозять. і шо? ти попав в бабки бо потім вже нічо не докажеш.. вони не мають права забирати.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- mytiania
- Контактна інформація:
CAT
потім подаєш в суд на них і 100% ти його виграєш,і нікуя їм неплатиш бо в тебе поломана машина але наша доблесна міліція знає шо всі включають аварійку і відходять на пару хвилин.нераз бачив як напроти юридичного забирали машини які стояли з включеними аварійками(а включають вони їх простотак)я тут намагаюсь пояснити шо чи ти включив аварійку чи нє один і той самий...нічо вона недає
потім подаєш в суд на них і 100% ти його виграєш,і нікуя їм неплатиш бо в тебе поломана машина але наша доблесна міліція знає шо всі включають аварійку і відходять на пару хвилин.нераз бачив як напроти юридичного забирали машини які стояли з включеними аварійками(а включають вони їх простотак)я тут намагаюсь пояснити шо чи ти включив аварійку чи нє один і той самий...нічо вона недає
-
- Ім'я:Андрій
Купил себе грузин машину - ваз 2106. Весь день катался, а вечером поставил возле подъезда. Проснулся утром, а автомобиля нет. Тогда грузин купил себе другую машину - ваз 2109. Весь день катался, а вечером поставил возле подъезда. Проснулся утром, а автомобиля нет. Грузин разозлился и купил себе третью машину - ваз 2110. Весь день катался, а вечером опять поставил возле подъезда. На утро авто опять не было. Грузин пошел дальше, купил себе мерседес - такая же история. Потом он купил бентли - тоже самое!
Так выпьем же за эвакуатор!

Так выпьем же за эвакуатор!
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
а вот так прокуратура м.Києва відповідає на скарги

якщо коротко то їм то до ср..ки. Вроде пишить, що у разі неоплати послуг евакуатора вони стягуються в судовому порядку (а не один суд їх не стяне, бо ти як власник таку послугу не замовляв), а той факт, що без оплати тобі машину не віддають їм по...

якщо коротко то їм то до ср..ки. Вроде пишить, що у разі неоплати послуг евакуатора вони стягуються в судовому порядку (а не один суд їх не стяне, бо ти як власник таку послугу не замовляв), а той факт, що без оплати тобі машину не віддають їм по...
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Недавно в мого батька закінчився бензин на Зеленій, накатом з'їхав на обочину, зайшов в магазин, поки я йому бензин віз, виходить машини немаmytiania писав:і шо тобі дає ця аварійка-[цензура] включати аварійку!

Приїхали на штрафплощадку, стоїть. Кажу закінчився бензин, що робити? Він каже треба було включити аварійку! А так на машину протокол складено, треба платити...
volleyball.lviv.ua/blog/
- Nazik
- Ім'я:Nazar
Kost
а пробували?
Доречі і в мене був прикрий інцидент з евакуаторщиками. Коли вони ще не забирали авто навпроти юрфаку, я собі сидів в ДеМанджаро і мені подзвонив мій друг і сказав що будуть забирати мою ще тоді 520і, я прийшов, вони її майже погрузили, я заплатив 92 грн., і машина знову на місці, але більше я там не ставлю. В них навіть касовий апарат є.
Так як я вчусь на юридичному факультеті ЛНУ Франка, а ще й з моїм бажанням ходити на пари:) , доводилось бачити безліч випадків забирання авто. Добре запамятались такі відмазки, при яких водіїв відпускали: забирання вагітної жінки (факт вагітної жінки було підтверджено її присутністю), плач дівчини, яка нібито тільки навчилась їздити
і посвідчення (чи в народі "ксіва") на лобовому склі - прокуратура чи ще щось в тому роді...
За весь цей час у мене сформувалась така ідея: якщо стати біля одного з коліс авто так, щоб за це колесо не змогли зачіпити гак з евакуатора, і вони за 3 колеса не зможуть піднести автомобіль, а відсторонення власника, який собі стоїть біля колеса можливе тільки за допомогою фізичної сили то в них я думаю права на це точно нема. От і похаряться, побурмочуть евакуаторщики і поїдуть собі.
Але ця теорія це лише моя субєктивна думка і на практиці не перевірена :)
Також мені подобається варіант з аварійкою, про який згадувалося вище
Не знаю як в інших місцях а біля юрфаку вони забирають авто зразу після сумнозвісного знаку "працює евакуатор", тобто перед самим знаком можна ставити (перевірено і перепитано в "мисливців за привид...ой за машинками
"). Раз був випадок коли більша частина якогось автомобіля стояла за знаком - вирок був поганим... І якщо хтось думає, що на них впливає марка автомобіля, то мені здається що це не правда, гребуть все, ну хіба що це буде...ламбо чи ще щось подібне
P.S. Бажаю нікому не мати справи з тими дядьками.
а пробували?
Доречі і в мене був прикрий інцидент з евакуаторщиками. Коли вони ще не забирали авто навпроти юрфаку, я собі сидів в ДеМанджаро і мені подзвонив мій друг і сказав що будуть забирати мою ще тоді 520і, я прийшов, вони її майже погрузили, я заплатив 92 грн., і машина знову на місці, але більше я там не ставлю. В них навіть касовий апарат є.
Так як я вчусь на юридичному факультеті ЛНУ Франка, а ще й з моїм бажанням ходити на пари:) , доводилось бачити безліч випадків забирання авто. Добре запамятались такі відмазки, при яких водіїв відпускали: забирання вагітної жінки (факт вагітної жінки було підтверджено її присутністю), плач дівчини, яка нібито тільки навчилась їздити

За весь цей час у мене сформувалась така ідея: якщо стати біля одного з коліс авто так, щоб за це колесо не змогли зачіпити гак з евакуатора, і вони за 3 колеса не зможуть піднести автомобіль, а відсторонення власника, який собі стоїть біля колеса можливе тільки за допомогою фізичної сили то в них я думаю права на це точно нема. От і похаряться, побурмочуть евакуаторщики і поїдуть собі.
Але ця теорія це лише моя субєктивна думка і на практиці не перевірена :)
Також мені подобається варіант з аварійкою, про який згадувалося вище

Не знаю як в інших місцях а біля юрфаку вони забирають авто зразу після сумнозвісного знаку "працює евакуатор", тобто перед самим знаком можна ставити (перевірено і перепитано в "мисливців за привид...ой за машинками
P.S. Бажаю нікому не мати справи з тими дядьками.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей