а так то всьо дуже круто!!! реально ріспект!!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
шось сумніваюсь. то не якісь там різані пружини.. в мене на 08 такі пружини шось ніфіга не вкаталися. візуально зараз так само як після установки.AnGeL писав: Воно ше трошки вкатається і просяде ше на 1-1.5 см
По твердості не змінилось нічого,все стало просто якось зібраніше,нема такої фігні що машина як колиска розкачуваласьtwin писав: Що відчув по твердості, бо на скільки знаю ейбахи дуже жорсткі
Я теж сумніваюсь...vovka писав: AnGeL написав:
Воно ше трошки вкатається і просяде ше на 1-1.5 см
шось сумніваюсь. то не якісь там різані пружини..
шо вже піддоном шось черкаєшSluva писав: Р.с.появився перший мінус,прийдеться місце на стоянці мінєти![]()
![]()
ну так не факт шо то рідні не просіли на той сантиметр. -30 то ж від рідних дається цифра.AnGeL писав: так він ж написав шо зараз на 2 см нижче стало..
eibach гарантіє роботу пружин на 1млн км :) ну з вантажами серйозними мабуть поменше буде.BOXER писав: якшо возити часто вантажі і по нехороших дорогах, то просядуть.
То не я писав :) то Саша Майселф зробив припущення на окоAnGeL писав: так він ж написав шо зараз на 2 см нижче стало
BOXER писав: шо вже піддоном шось черкаєш
Нє там було прікольне місце куди заїждажали або бусіки або будки типу кадіка і тп...залишки старого фундаменту через які я спокійно заїжджав і мав спокій,а сьоня я туда з трудом і маневрами заповз.BOXER писав: Sluva, а нєфіг на тротуарах паркуватись
таке мені явно не грозить :)BOXER писав: може колись, якшо возити часто вантажі і по нехороших дорогах
криве в Саші окоSluva писав: то Саша Майселф зробив припущення на око
ну от тепер в тебе не бусік і не джип, а нормальна легковушкаSluva писав: або бусіки або будки типу кадіка
Я після заміни також втішився, коли пропала та колискова розкачка, а як тільки починав на ній їздити то розкачка тішила і була в прікол..Sluva писав: По твердості не змінилось нічого,все стало просто якось зібраніше,нема такої фігні що машина як колиска розкачувалась
ситуйовина проясниласьSluva писав: так він ж написав шо зараз на 2 см нижче стало
То не я писав то Саша Майселф зробив припущення на око
Нє, просто легковушкою вона була до того, а зараз тюнінгована легковушкаBOXER писав: ну от тепер в тебе не бусік і не джип, а нормальна легковушка
Вопше то бажано на 8 тищ мінєтиSluva писав: Замінив минулого тижня маслечко на 50тищ
а хто притикав?Sluva писав: Тепер треба причіпити підкрильники,для того щоб ніхто в подальшому не притикав
Ну малось на увазі десь-колись при продажіBOXER писав: а хто притикав?
Вопше то Тойота рекомендує мінєти кожні 15тищ,але я собі вкоротив до 10 :)Vusiko писав: Вопше то бажано на 8 тищ мінєти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість