та нє, то чудіще стояло спочатку( я так розумію пасажирів видсаджува чи чекав) і тут зправа підкочує чуть не в сам перед і лізе на розворот. Не на того напоровсяMAECTP0 писав: Мо цілився раніше й не встиг до твого під’їжду.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та нє, то чудіще стояло спочатку( я так розумію пасажирів видсаджува чи чекав) і тут зправа підкочує чуть не в сам перед і лізе на розворот. Не на того напоровсяMAECTP0 писав: Мо цілився раніше й не встиг до твого під’їжду.
Ну ти йому вліпив чи нє?pikach00 писав: Не на того напоровся
орфографічний словникFelix писав: хто там шо возит в машині з собов?
реально помагає валити даунів на дарозі?Vusiko писав:орфографічний словникFelix писав: хто там шо возит в машині з собов?
якшо тут http://maps.yandex.ua/-/CVeF7Bi8 то звідки тобі неясно як їхати?Bober 2114 писав: Щось неясно де, це місце
а точніше памятаєш коли то було?BOXER писав: цього тижня ідіот навіть запаркувати машину між рядами не міг нормально, став раком-боком
BOXER писав:цього тижня ідіот навіть запаркувати машину між рядами не міг нормально, став раком-боком![]()
знизу комертар:
+1topper писав: ланосоводи - то ппц які виродки !!!
Приїдь до Харкова, там всі що на ланосах виродки.topper писав: T5-R, знайомий з києва розказував, шо дійсно ланосоводи - то ппц які виродки !!!
Приїдь В Данецк - Єнакієво ..........T5-R писав:Приїдь до Харкова, там всі що на ланосах виродки.topper писав: T5-R, знайомий з києва розказував, шо дійсно ланосоводи - то ппц які виродки !!!
от і мовчиSpeedo писав: T5-R а про БМВстів то я мовчу, бо то всі і так знають!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей