Хочу подивитись як ти будеш бігати по-піходним переходам з закритим ротом, коли буде хтось дзвонити на моб.Vusiko писав: Переходити треба швидко і мовчки.

P.S. І ще з піднятими руками (щоб в моргу легше було передягати)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хочу подивитись як ти будеш бігати по-піходним переходам з закритим ротом, коли буде хтось дзвонити на моб.Vusiko писав: Переходити треба швидко і мовчки.
Звідки ти таке взявVusiko писав: Переходити треба швидко і мовчки.
Якщо уважно подивитися то кубіта стояла і раптово вирішила переходити дорогу і не дивилася по сторонах. Думаю її рідним було б не дуже радісно що її розмазали саме на пішохідному переходіКоба писав: Вибігати на перехід "нєжданно не гадано" не можна,
Vusiko писав: Якщо уважно подивитися то кубіта стояла і раптово вирішила переходити дорогу
Абсолютно вірно! Сам був учасником пішоходів в маленькому польському містечку. Тільки підходив ще на тротуарі до переходу - всі зупинялись!Коба писав:Ну так вона ж стояла перед переходом, значить мала намір його перейти, те що не дивилась, це зле але чомусь у Європі, як тільки ти підходиш до пішохідного переходу автомобілі самі зупиняються, не чекаючи поки ти вийдеш на перехід.
От це вірно, лежати в лікарні їй буде не дуже класно, навіть знаючи що вона була права, такщо навіть на переходах потрібно дивитись на дорогу, тим більше в нашій державі !Vusiko писав: Думаю її рідним було б не дуже радісно що її розмазали саме на пішохідному переході
+1Vusiko писав: Коба, Morozov, те що вона на переході не означає що вона в танку. Переходити треба швидко і мовчки. Водія не оправдую, він винен в любому випадку.
+1Петро писав: нєфіг йти напролом,а то звідки знаєш чи машина вчасно зупиниться на переході
Я б так само як Олексій їй сказав би
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей