було таке.... Чому корму авто на зустрічну колію випихаєш?;)) Попадешся так праведникам вони демагогію розведутьluav писав: Зелений ланос то Легенда мені сьогодні біля ПрикВО сигналив?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
було таке.... Чому корму авто на зустрічну колію випихаєш?;)) Попадешся так праведникам вони демагогію розведутьluav писав: Зелений ланос то Легенда мені сьогодні біля ПрикВО сигналив?
І тобі мах-мах) Ми не гопнікі)))Vusiko писав: Фа-фа банді гопніків на кінцевій
в темноті не розгледівRamon писав: Ми не гопнікі)))
Я створив якусь перешкоду для зустрічних машин?Щось я не зауважив,що ви мали якісь проблеми в проїзді повз менеLEgEnDA писав:було таке.... Чому корму авто на зустрічну колію випихаєш?;)) Попадешся так праведникам вони демагогію розведутьluav писав: Зелений ланос то Легенда мені сьогодні біля ПрикВО сигналив?
та мені пейбл, хоч на зустрічну виїдьте, я обїду;)) Тут на форумі праведники є які за такі речі будуть демагогію розводити і казати що так робити не можнаluav писав: Я створив якусь перешкоду для зустрічних машин?Щось я не зауважив,що ви мали якісь проблеми в проїзді повз мене
Ми,напевне,говоримо за різні речі.Вниз по Городоцькій в бік центру їхало два ряди.Вгору-один.То на якій зустрічній я тоді перебував?Тоді цілий лівий ряд їхав по зустрічній :)LEgEnDA писав:та мені пейбл, хоч на зустрічну виїдьте, я обїду;)) Тут на форумі праведники є які за такі речі будуть демагогію розводити і казати що так робити не можнаluav писав: Я створив якусь перешкоду для зустрічних машин?Щось я не зауважив,що ви мали якісь проблеми в проїзді повз мене
І тобі фаsnik писав: Ramon, 21093, фа на районі![]()
було таке :)zelja писав:Фобос фа-фа блим-блим біля готелю гетьман
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей