імхо, AnGeL доведи до нормального технічого стану (заміни шо треба по ходовці) потім повари ті гнилющі арки (

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Роман!З новим авто технічних доробок особливо не поробиш,бо швидко злетиш з гарантіїasteroid писав:тут питання дуже цікаве,
BOXER писав: і взагалі - чьо тема в Автоновинах???
бо так і єluav писав: Це як розказувати,що з маленької чорної плямки на зубі зіпсується весь зуб.А люди вірять
нє, ну таких косяків в машині не було, взагальному машина доглянута, наприклад по ходовій і мотору проблем толком ніяких. а ті нюанси можна зрозуміти, взявши до уваги все інше.BOXER писав: ну блін, якшо рульова тече і стукає, чи рульові тяги мають великий люфт, чи масло жере літрами, а купувати диски - то брєд!
імхо, AnGeL доведи до нормального технічого стану (заміни шо треба по ходовці) потім повари ті гнилющі арки ( ), доведи до загального нормального стану, а тоді продовжуй тюнінг!
Ви хоч мені,як стоматологу,такої маячні не розказуйте.Так само і іржа у вигляді маленької цятки може існувати 3-5 років,радикально не збільшуючись.У зубів компенсаторний механізм розвинений краще,тому чорна цятка може стояти,не розвиваючись,рокамиApokalipsis писав:бо так і єluav писав: Це як розказувати,що з маленької чорної плямки на зубі зіпсується весь зуб.А люди вірять
Погоджуюсь! Кожному не догодиш, а самому приємно і безпечно на справному автомобілі їздитиМіка писав:Я віддаю перевагу технічній стороні. Чи може то в мене так просто виходить, але ніяк не дійдуть руки до покраски чи якогось зовнішнього обвісу, завжди все в ходову йде :)
Та й надійніше, здається, якщо робити важливішою технічну сторону :)
А що до естетики, не знаю, чи хтось зверне велику. Хіба що так, для самовтіхи власника :)
як казав колись нігер [цензура] шо воно ледве купи тримається і малюється валіком головне шоб валила пристойно... так шо я за ие щоб їхало, а зовнішній вигляд то другорядне питання..Thorn писав: Я за Технычно справний автомобыль!
тут повністю плюсануся.Kost писав: якщо машину використовуєш кожен день, то я б робив зовнішній вигляд) для міста щоб просто їздити вистарчає впринципі любих заводських характеристик. просто зробити машинку стильно, акуратно, зі смаком і кататись собі в задоволення))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей