Не один ты такой :)hrdrive писав: багато косяків ше є
Я двигался следом за авто до Ашана не заметил что Джиповская посадка нормально расположен кузов.BOXER писав: зокрема жиперство
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не один ты такой :)hrdrive писав: багато косяків ше є
Я двигался следом за авто до Ашана не заметил что Джиповская посадка нормально расположен кузов.BOXER писав: зокрема жиперство
то не він вроді, протитуманок жовтих нема...Myself писав: Баксьор, фа-фа в мене під офісом Ще раз так станеш - попадеш у відповідну тему
Треба було на 20 хвилин швидше прийти.В 10-15 я вже на третьому поверсі мучив чергового пацієнтаmister_X писав:Luav,![]()
знову привіт за звичному місці... Хотів поздороватися, але побачив, що в машині вже нікого нема
![]()
і тобі віртуальне фафа, шось я так дивився, думав ти чи не тиBOXER писав: фа-фа Kirik'y на Княза Рамона і фа-фа по ходу Тарасу ГТІ вже не пам"ятаю де
hrdrive писав:в тебе на сервісі ффафа :)Konsperant писав: Юрі Рос
Kost писав:Yura Ros, біля медику фафа з акорда вечерком тобі)
Всім фафа у відповідь)Konsperant писав:Angel мах мах зранку біля трамвайного депо на пішоходному переході
і десь в райорі 14:00-14:10 Юрі Рос на жовточку на перехресті кн. Ольги - Горбачевського
то було біля Полярону, чо такий серйозний за кермомBOXER писав: і фа-фа по ходу Тарасу ГТІ вже не пам"ятаю де
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей