Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Евакуатор забрав машину. Повернення грошей?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Велосипеди це добре, але хороший велосипед коштує деколи дорочже твого жигулика :/vovka писав:А я особисто за то що треба щось робити з кількістю машин у Львові. Ввести податок скажем на екологію в 1000 баксів на рік.. Мене замахало що весь Львів в пробці.. і чим далі тим більша пробка і кінця краю не видно. Скоро всі пересядем на велосипеди
- Mc
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Fobos
ну ніфіга.. з теперішніми цінами на жигулики ніякі велосипеди не зрівняються :)
тим більше з "жигуликом" Вовки
а щодо велосипедів - так в Львові поламаєш ноги і колеса погнеш на тій довбаній бруківці.. зробили б як в нормальних країнах - бруківку в центр(закритий для проїзду), а кругом нормальний асфальт.. а то блін бережуть історичну пам"ятку.. уроди [цензура]..
vovka
так тут ж ніби всі просто поговорити прийшли - того і тема в Балачках
ну ніфіга.. з теперішніми цінами на жигулики ніякі велосипеди не зрівняються :)
тим більше з "жигуликом" Вовки

а щодо велосипедів - так в Львові поламаєш ноги і колеса погнеш на тій довбаній бруківці.. зробили б як в нормальних країнах - бруківку в центр(закритий для проїзду), а кругом нормальний асфальт.. а то блін бережуть історичну пам"ятку.. уроди [цензура]..
vovka
так тут ж ніби всі просто поговорити прийшли - того і тема в Балачках
biketravel.wordpress.com
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Mc
Нє, ну якщо в нього велисипед за 3000-4000$ то я ніц не маю проти, можливо він і правий. Я тільки "за" щоб люди замість жигулів брали такі велосипеди і їздили по Львову :)
p.s. Якщо введуть заохочення їзди на велосипедах, то я дійсно готовий платити додаткові податки при техогляді, лиш би тільки люди пересіли на велосипеди :)
Нє, ну якщо в нього велисипед за 3000-4000$ то я ніц не маю проти, можливо він і правий. Я тільки "за" щоб люди замість жигулів брали такі велосипеди і їздили по Львову :)
p.s. Якщо введуть заохочення їзди на велосипедах, то я дійсно готовий платити додаткові податки при техогляді, лиш би тільки люди пересіли на велосипеди :)
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Да прекрасно мы тебя поняли. :) Я ж даже написал, что эвакуаторы ввели не для порядка, не для прививания культуры, а для зарабатывания денег (в бюдет или мимо - это уже дело десятое).pikach00 писав:Да народ... Ви мене так і не зрозуміли! Наша тупа влада замість того щоб організувати платні стоянки купила евакуатори. І кому гроші ідуть? Стопудово не в бюджет!
А строить стоянки - это не зарабатывание денег, а вложение. А вкладывать начнут только тогда когда на 3.14здят достаточно. Когда это произойдет? Вопрос риторический. :)pikach00 писав:Нехай спочатку зроблять платні стоянки.
Я ж тебе даже пример привел. Если будет подземный паркинг на пл. Мицкевича возле центрального книжного. Думаешь, перед "Вiденьськой кавой" перестанут парковать машины?pikach00 писав:Треба тобі в центр - прошу дуже, плати за стоянку.
В том-то и дело, что в наших реалиях. Если под знаком стоят Лексус и Крузер, а между ними втиснется такстист, чтобы высадть пассажира, то эвакуатор скорее заберет Ланос с таксистом и с пассажиром, чем какую-то из машин.pikach00 писав:Не хочеш за стоянку - плати штрах за то що залишив машину в неположеному місці.
Хм, а что нового? Поэтому я и говорю, что надеяться на что-то хорошое от власти - бесполезно. Все что мы можем сделать для себя, должны делать мы сами.pikach00 писав:Зробили у нас як завжди через жопу...
Вот, вот, вот. Это то о чем я и говорю. Азия. Татаро-монгольское племя (сейчас нужно убегать, чуть позже напишу про Индию). Пока ты "нагло прешься", власть нагло всех 2.71бет - в нашем контексте 3.14здит деньги и не строит паркинги. В в их действиях даже логика есть - а не фига дикарям паркинги, если они все равно ими пользоваться не будут.pikach00 писав:Все одно нагло пруся по дорошенка
Вай-вай-вай, какие ми нэжные (С). Рецепт: проехать по верху по Ш. Руставели 10 раз туда назад, после этого быстро мчаться на Коперника, и афигеть от того насколько там прикольная брусчатка :)pikach00 писав:якшо якась скотина надумає виписати протокол - получить пояснення що по коперніка дуууже хрінова бруківка.
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
pikach00 писав:якшо якась скотина надумає виписати протокол - получить пояснення що по коперніка дуууже хрінова бруківка.
Вай-вай-вай, какие ми нэжные (С). Рецепт: проехать по верху по Ш. Руставели 10 раз туда назад, после этого быстро мчаться на Коперника, и афигеть от того насколько там прикольная брусчатка :)
Pikach00
tu to zanadto..vzhe ce dijsno zanjezhno... Na4e Kopernika..ce sama roz"P"zhgena doroga...
Dijsno..ne ho4ew jzdutu po nij ..objzhay.. Kazhew naglo prew! O ce i ja "kyltyra" nawuh vodijv y bilwosti... Znay naglist - dryge W4astja. Prote jakwo postijno cjogo dotrumyvatusja..ce vzhe Xamstvom byde..
Zgidnuj bydy z toboy..wo tu ne odun..vsi po velukomy rahynky tak jzdjat/
Ce vse ne vukorinetsja ..poku ne byde jakojs mydroj transportnoj reformu z zhorstkoy sustemoy wtrafiv..
A z nawum yrjadom i marionetkamu i "politu4numu prostutytkamu" ce byde X3 kolu...

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
VAVAN
azakharchuk
http://fishki.net/comment.php?id=23737
Почитайте, це якраз подібне до того що я хочу тим сказати.
Поки закони не будуть рівні для всіх до того часу буду писати всякі гадості в протокол.
Доречі недавно в центрі вночі мене зупинили, сказали порушую. Попросив усне попередження, так чувак мене здивовано так запитав "І всьо, просто попередження?"
Мабуть надіявся на десятку в карман... Повезло йому що далі не наглів і повірив що я в протокол в пояснення таки напишу щоб суд дав мені усне попередження бо появився знак який недавно там стоїть і причому я не місцевий тому не зорієнтувався 
azakharchuk
http://fishki.net/comment.php?id=23737
Почитайте, це якраз подібне до того що я хочу тим сказати.
Поки закони не будуть рівні для всіх до того часу буду писати всякі гадості в протокол.
Доречі недавно в центрі вночі мене зупинили, сказали порушую. Попросив усне попередження, так чувак мене здивовано так запитав "І всьо, просто попередження?"
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Я понял. Единственное в чем могу согласиться, с тем чтоpikach00 писав:http://fishki.net/comment.php?id=23737
В принципе, это тоже способ борьбы. Но я его не поддерживаю. Попытаюсь объяснить почему. Это способ борьбы с властью, но не способ борьбы с проблемами на дорогах. Более того, при массовом подобном поведении, проблемы на дорогах это только усугубит. И конечная картина нарисованная автором данного креатива очень реальна. Но прислушайся к выводу:Грустно все это. Очень грустно.
Выделено ключевое слово. Так вот, ИМХО, идя таким путем, никто над этим не задумается. Властьимущие и так будут ездить кортежами с сопровождающими машинами, и им и дальше будт [цензура]. А мы от этого пострадаем гораздо больше.Может тогда у нас в стране задумаются о том, что закон должны уважать или боятся.
У Бродского (тот который украинский политик), есть хорошая статья про поведение элиты на дороге. Что элита это те, на кого ориентируются остальные. И если пять лет назад на красные у нас мог проехать Мерс, Лексус, Крузер, Беха. Теперь же на перегонки прутся "таврии" с "копейками".
За последний месяц, дважды выезжал на перекресток (на свой зеленый свет) держа руку на клаксоне (не знаю другого способа остановить поток машин прущих на красный). Каждый раз вспоминал, рассказ своего знакомого, который пару недель был в Индии в командировке. Дорожное движение: едет стадо машин, говорит, потоком это назвать нельзя. Скорость 20км/ч. Понятия знаки, светофоры не существует. Любой маневр: поворот, перестроение, сопровождается звуковым сигналом. Т.е. если слышишь близко впереди себя "би-бип" нужно напрячься, т.к. сейчас он что-то будет делать.
Собственно, мое ИМХО, что скорее мы будем ездить как индусы, чем наша власть возьметься за ум. С министра МВД станется, вместо доклада: "Как перенять опыт европейских стран в уменьшении количества ДТП" зачитать доклад "Как перенять опыт Индии в организации дорожного движения". То есть, если это и не стопудовый тупик, то вероятность этого тупика очень велика. Поэтому, про такое поведение я говорю "Азия".
Поэтому я придерживаюсь второго варианта. Я не знаю как его кратко обосновать, про причины своего поведения говорить можно очень долго. Но так что бы попроще, то есть такое выражение:
"Чисто, не там где убирают, а там где не мусорят".
Вот тут что-то похожее: проблем на дорогах меньше не там где высокие штрафы, а там где соблюдают правила. Может очень грубо, но надеюсь общая идея улавливается.
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
:? cikavo vse vuhodut'...
Евакуатори повернуться?
Евакуатори невдовзі повернуться на вулиці Львова. Принаймні в цьому запевняє Микола Шкурган, начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради.
В п’ятницю члени міськвиконкому переглянуть порядок примусової евакуації авто та, ймовірно, внесуть до нього деякі зміни.
Нагадаємо, із 9 серпня роботу евакуаторів на вулицях Львова припинено на виконання припису прокуратури до ДАІ. Правоохоронці стверджують, що примусова евакуація є незаконною, оскільки Кодекс про адміністративні правопорушення передбачає евакуацію авто як примусовий захід лише в одному випадку – коли транспортний засіб використали для перевезення незаконних мігрантів із застосуванням спеціально обладнаних сховків, і в жодному разі працівник ДАІ не може приймати таке рішення, якщо порушено правила стоянки. Також прокуратура внаслідок перевірок різних органів влади виявила ще низку порушень щодо примусової евакуації автомобілів.
За словами Миколи Шкургана, в порядку примусової евакуації змінять лише один нюанс: тепер рішення про евакуацію авто ухвалюватиме не працівник ДАІ, а працівник міського управління надзвичайних ситуацій.
– Працівник управління НС визначатиме, чи створює машина, яка стоїть на вулиці всупереч правилам стоянки, надзвичайну ситуацію,
– пояснив “Газеті” Микола Шкурган. – Адже затори також є надзвичайною ситуацією на вулицях міста. А працівник ДАІ лише фіксуватиме порушення правил безпеки дорожнього руху.
– Юридичне управління Львівської міської ради веде переговори з прокуратурою щодо роботи евакуаторів у місті. Думаю, через два-три дні вони домовляться, і я сподіваюся, евакуатори знову запрацюють, – таку заяву зробив учора в коментарі ЗІКу Семен Мисяк, директор львівського комунального підприємства “Муніципальна дружина”.
За його словами, з прокуратурою залишилося погодити лише “деякі питання”.
Андрія Матолича, начальника відділу нагляду за додержанням законів про адміністративні правопорушення Львівської обласної прокуратури, така заява обурила:
– Про жодні переговори мені нічого не відомо, – сказав він “Газеті”. – Зрештою, які можуть бути переговори. Ми внесли припис Державтоінспекції та подання до міського голови Львова на усунення виявлених порушень. Наразі примусової евакуації на вулицях міста немає. Органи ж місцевої влади повинні усунути виявлені порушення та привести у відповідність до законодавства свої нормативні акти стосовно цього. За законом, вони мають місяць на розгляд подання прокурора. Це питання перебуває на контролі органів прокуратури.
Новий порядок евакуації працівники прокуратури коментувати не готові, кажуть, потрібно докладно вивчити його положення.
Евакуатори повернуться?
Евакуатори невдовзі повернуться на вулиці Львова. Принаймні в цьому запевняє Микола Шкурган, начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради.
В п’ятницю члени міськвиконкому переглянуть порядок примусової евакуації авто та, ймовірно, внесуть до нього деякі зміни.
Нагадаємо, із 9 серпня роботу евакуаторів на вулицях Львова припинено на виконання припису прокуратури до ДАІ. Правоохоронці стверджують, що примусова евакуація є незаконною, оскільки Кодекс про адміністративні правопорушення передбачає евакуацію авто як примусовий захід лише в одному випадку – коли транспортний засіб використали для перевезення незаконних мігрантів із застосуванням спеціально обладнаних сховків, і в жодному разі працівник ДАІ не може приймати таке рішення, якщо порушено правила стоянки. Також прокуратура внаслідок перевірок різних органів влади виявила ще низку порушень щодо примусової евакуації автомобілів.
За словами Миколи Шкургана, в порядку примусової евакуації змінять лише один нюанс: тепер рішення про евакуацію авто ухвалюватиме не працівник ДАІ, а працівник міського управління надзвичайних ситуацій.
– Працівник управління НС визначатиме, чи створює машина, яка стоїть на вулиці всупереч правилам стоянки, надзвичайну ситуацію,
– Юридичне управління Львівської міської ради веде переговори з прокуратурою щодо роботи евакуаторів у місті. Думаю, через два-три дні вони домовляться, і я сподіваюся, евакуатори знову запрацюють, – таку заяву зробив учора в коментарі ЗІКу Семен Мисяк, директор львівського комунального підприємства “Муніципальна дружина”.
За його словами, з прокуратурою залишилося погодити лише “деякі питання”.
Андрія Матолича, начальника відділу нагляду за додержанням законів про адміністративні правопорушення Львівської обласної прокуратури, така заява обурила:
– Про жодні переговори мені нічого не відомо, – сказав він “Газеті”. – Зрештою, які можуть бути переговори. Ми внесли припис Державтоінспекції та подання до міського голови Львова на усунення виявлених порушень. Наразі примусової евакуації на вулицях міста немає. Органи ж місцевої влади повинні усунути виявлені порушення та привести у відповідність до законодавства свої нормативні акти стосовно цього. За законом, вони мають місяць на розгляд подання прокурора. Це питання перебуває на контролі органів прокуратури.
Новий порядок евакуації працівники прокуратури коментувати не готові, кажуть, потрібно докладно вивчити його положення.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Слухай, ти якої статі? Ніби чоловічої, то чого ж ти між строч вичитуєш протилежне сказанному? Де я казав, що мій велосипед дорожче коштує твого корита? От для прикладу прошу ознайомитись з цінами на нормальні велосипеди:vovka писав:Ну ти напевно реально крутий чел з таким велосипедом.Fobos писав: Велосипеди це добре, але хороший велосипед коштує деколи дорочже твого жигулика :/
В тебе який велосипед ну або жигулик ? Чи так просто поговорити прийшов ?
http://www.veloonline.com/bicycles.shtm ... 1&min=5000
Та хоч би у мене запорожець був, яка різниця, чи ти так гордишся своїм вазом? (Так прошу непочинати, нічого про ти марки ВАЗ немаю, навіть поважаю) Я тільки й чую на форумі краще б ВАЗ 2108, а чого не 2107 або 2109? У тебе манія хлопче, я незнаю як це в психіатрії точно характеризуєтся, але знаю як в народі, "кожна жаба своє болото хвалить".
P.S. Будь попроще и к тебе люди потянутся. :evil: Х%/`//\О
- Mc
Fobos
ну капець - то тоді треба порівнювати ті веліки не з Вовкіною 2108, а з феррарі чи поршами
загалом же нормальна людина такого веліка не купить (бо він ті бабки при звичайній їзді не відпрацює). хороший велосипед то приблизно 300-600усд, інакше то вже спеціалізований велосипед.
ну капець - то тоді треба порівнювати ті веліки не з Вовкіною 2108, а з феррарі чи поршами
загалом же нормальна людина такого веліка не купить (бо він ті бабки при звичайній їзді не відпрацює). хороший велосипед то приблизно 300-600усд, інакше то вже спеціалізований велосипед.
biketravel.wordpress.com
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
Re:
Не згоден на 100%, хоча з самим формулюванням і не сперечаюсь. Все-таки найбільше муніципали "чистили" Пр.Свободи, а там припарковані машини аж ніяк не створюють заторів. Просто реально нема де припаркуватися. Стоянка біля пам'ятника королю Данилу просто забита і процес паркування на ній створює набагато більше аварійних ситуацій, ніж машина, припаркована наприклад біля банку "Дністер". А там втулили знак біля підземного переходу, хоча мали би на 50м далі, щоб машини не перешкоджали повороту на Кн.Романа. І таких знаків, які перекривають абсолютно безпечні для парковки зони море.Demyan писав:Кароче - просто треба ставити машини там де потрібно і все. Тоді відпаде це питання.
Муніципали вкупі з гайцями просто вже відчули "смак крові" і тепер не заспокояться. Пару разів спостерігав за процесом евакуації. Треба бачити їх довольні "циферблати", коли вони по сути нагло тирять чужу машину! :twisted:
А прокуратура приємно здивувала. У киян, наприклад, у свій час нічого не вийшло.
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
Re: Евакуатор забрав машину. Повернення грошей?
Знову тих козлів випустили на вулиці!
Сьогодні мусив "відбивати" у них машину.
Кінець літа, народ повернувся з відпусток, кругом скажені пробки і ці ... тут як тут! І блін, за ті 10 хв., що я на них кричав за тим сраним евакуатором утворилася пробка, якої би не було, не вчепись вони до моєї машини. Бред повний! І так кругом: всі мусять чекати, поки вони піднімуть машину, яка і так нікому не заважає...

Кінець літа, народ повернувся з відпусток, кругом скажені пробки і ці ... тут як тут! І блін, за ті 10 хв., що я на них кричав за тим сраним евакуатором утворилася пробка, якої би не було, не вчепись вони до моєї машини. Бред повний! І так кругом: всі мусять чекати, поки вони піднімуть машину, яка і так нікому не заважає...
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: Евакуатор забрав машину. Повернення грошей?
virtual - в 02 дзвонив?
З криком що забирають машину 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей