Myltik писав:Нахер опелеоленеводов.....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Myltik писав:Нахер опелеоленеводов.....
і не треба буде когось банитиВи можете використовувати ці списки для того, щоб впорядкувати інших учасників форуму. Якщо ви додали учасника в список ваших недругів, усі його повідомлення буде приховано за замовчуванням.
Dimon писав:хамство
Дімон, ти дійсно нічого не розумієш в модеруванні форумів. Можна просто поспівчувати що тут такі модери. Людям які дійсно хамлять не по ділу чому ніхто бан не ліпить. А тут бачите модера обідив.Dimon писав:пикачу забанен за непонимание и хамство
brrrr писав:Дімон, ти дійсно нічого не розумієш в модеруванні форумів. Можна просто поспівчувати що тут такі модери. Людям які дійсно хамлять не по ділу чому ніхто бан не ліпить. А тут бачите модера обідив.
Раз ти модер то модеруй по чесному. Чому ти витер мої пости де Фаст в продажі націлено не вказує що його машина була битою? Це як розуміти? Форумчани мають купляти биту машину "у своїх"? "Свої" просто так не роблять, совість треба мати.
Друга моя пртетензія це в тому що я ніби запитав чому не вказано про інші дійсно важливі речі типу конд-ра, абс, ейрбегів, електропакету? Ти думаєш людей цікавить яка перділка на машині стоїть? Абсолютно не цікавить і вона ціни машині не придає.
задавай свои вопросы более сдержано и без всяких дописываний к ним и тебе никто, ничего не скажетbrrrr писав:І третє - яке тобі діло чи я купую машину чи ні? Може хтось зі знайомих хоче тому і перепитую. Значить по твоїх тупих правилах не можна уточнити деталей про машину?
я не виноват что выражение "объясняю для тупых последний раз" ты принял в свою сторону и ответил мне на него, так что расслабся и не хами Ты, и не надо из себя делать обиженного..brrrr писав:А четверте - ти ж сам ясно написав типу "хто пише фігню той мудак і т.д. і я такі пости витираю" Значить витерши мій пост з уточненнями ти вважав що я написав фігню, ти це витерт а значить я казявка образно кажучи? Так що давай не будеш хамити і тобі у відповідь нічого не скажуть.
мальчег, ты как с дядей разговариваешь?Nazik писав:Навіть не знаю...хм.....живи, поки що![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей