замарстинівська, топольнаFobos писав:Vusiko, блін де то, я дивився то відео 5 разів неможу зрозуміти де то.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
замарстинівська, топольнаFobos писав:Vusiko, блін де то, я дивився то відео 5 разів неможу зрозуміти де то.
з тракторного 124?snik писав: фафа миг аварійкою на 700-ці навпроти макдаку...
саме так.. з того кориткаLEgEnDA писав: з тракторного 124?
сорі, шо не склав ВАМ компанію, бус заганяв на автосервіс після роботи на косметичний ремонт (фарбування 50кілограмових бамперів , вмятину над задньою фарою). На наст четвер явлюсь, давно тебе не бачив, хоч був вже 2 рази.Ramon писав: І не встиг догнати Вавана на Американській фордо -буді на Равшані ввечері, Якраз була фордовка
то ти був на авуді вродь ... так?z@k писав: Вчора десь 17:30 маяк маяк аварійкою Глібку на В.Великого
Пасат Б2 із значком на крюку :)Glibko писав: то ти був на авуді вродь ... так?
Привіт я просто на пасаті був. На наступний тиждень незнаю чи буду бо можливо буду знову у відрядженні.VAVAN писав: сорі, шо не склав ВАМ компанію, бус заганяв на автосервіс після роботи на косметичний ремонт (фарбування 50кілограмових бамперів , вмятину над задньою фарою). На наст четвер явлюсь, давно тебе не бачив, хоч був вже 2 рази.
рукостискання... абращяйтесь якшо шоRamon писав: Snik подякував за доставку тёл до дому![]()
я в курсіsnik писав: ми ше з 21093 потім проганяли собі
ну дагаварімсаRamon писав: Вечором за мною заїдеш я сьгодні за руль на сідаю
точно то був пасатік ....білийz@k писав: Glibko написав:
то ти був на авуді вродь ... так?
Пасат Б2 із значком на крюку :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей