zelja, хз, може десь пропускав чи який х, особисто в мене таке було доки не вигнав все повітря з системи, тепер гуд, проте зараз задумуюся над армованими шлангами, а то якось минулого грудня біля Оазуису на верхньому шуварі зловив лівим переднім колесом яму, так мені шланг розірвало
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!
Ну та прокача була погана, але навіть за зім качком не було тої отужності, от у мнее на форді гальма далеко не сток, я привик, знаходжу той проміжок, але деколи перебощу і на лобовусі жирні плями від лобів пасажирів не прістібнутих залишаються, а в деяких випадках різко рреба гальманути, а юзом не іде, якось все неоднозначно, ну і продуктивності вакувмника не вистачає, якщо динамічно гальмувати і пару раз тиснути педаль то за 3ім-4им качком педаль дубіє на пару сек.
zelja, В нього ГТЦ не такий як має бути і тому колеса гальмують як хочуть! одне друге, третє. Я вже це напмсав. Безглузда розмова... Треба вчитись на чужих помилках, якщо є така можливість. А в мене було все так само. zelja я виражаюсь адекватно, і не люблю, коли хтось мені розказує як жити... Так як я через це все пройшов вже давно кров'ю і потом... і вважаю себе найбільш компетентним в цих речах... Twister, не розумію, що ти ще хочеш тут почути?
Danko, ну куда нам до вас о найкомпетентніший! спустися на зумлю, почитай тему і зрозумій шо він хоче почути пораду, і підказки шо до чого і як робити в тих чи інших ситуаціях, попри оффтоп і флуд.
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!
я всетаки думаю що через те що суппорт чуть не 1.5 року не працював десь підклинює або шось таке..
Twister, акуратно відсунь гумку напшикай wdшкою, і один хтось плавно натискає на гальма а інший викруткою амо монтіровкою зводить циліндр кол ипедаль відпущена, і так розробляєш поршень циліндра
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!
Отже ще 2 тижні тому в сусідньому місті Тернопыль(130км) повинні були выдбутись гонки Спринт-слалом. так як у нас на заході з такими гонками дуже туго і тихо (немаэ таких змагань взагалі) надумав їхати поки є шанс, їхав потестити авто як воно себе веде після переробок ходовки та й самому майстерність підняти. Було трохи страшно, так як після таких переробокїхати досить таки далеко + ще там і приймати участь.
Дорога в цю сторону просто жах, трасою це назвати не можна, хіба що напрямком. Реєстрація повинна закінчитись в 12:00 і ми приблизно спізнювалися на пів години. походу зловив 2 прогини асфальту (хз як поясните це. типу не яма а плавний спук і підйом на ділянці в 1-2метра) і при цьому добре зачепив колесом об арку. підкрилки в тому місці вже стерлися і тепер залишився метал. так що поки доїхав до гонками побачив ось таке:
жалко шо ппц! резина то ж нова *WALL* (ну що вже поробиш. *SORRY*
зареєструвався, передній привід все ж розприділили по ЗАЗ ВАЗ + китайці та іномарки
в моєму класі було 8 машин 2 з них таврія і славута)) Правда 2 з 8 після тренування зійшли. (
траса:
на останньому тренувальному заїзді я сів до свого тернопільського друга Саші (Крітіка) славутовода в минулом щоб хоча б глянути на трасу перед своїм заїздом. так як вони накаталися до цього а я ще й не був на трасі. машинка його валить супер! непогано над нею попрацювали))
відкатав тренування, говорили що валив як дурний гиии :[
коротше трохи фото з заїздів:
Начебто проїхався непогано, але жахливо відставав від усіх на прямій треба крутити трохи двігло і карб з весни
але в кінцевому підсумку 3 МІСЦЕ! в своєму класі ЮХУУУУУ *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *DANCE*
Перші для мене гонки і перший кубок. задоволений шо слон. + без тренувань. ніколи так не ганяв так що потенціал є і в мені і в авто.
Дорогою додому ще пару раз зачіпив колесом об арку так як вертались в глуху ніч. Тепер потрібно щось робити з передніми арками. Ну і авто порадувало так як ні однієї поломки і глюків!! *BRAVO*
ну і наступний день заслужена мийка :
П.С. ВЕЧРОМ або завтра закину ще й ВІДЕО!
Vanjabest,
під капот то влазить, але під стандартні кріпелння не підходить поки катаюсь без запаски на свій ризик скоро куплю докатку і кину в багажник в неї ж запхаю інуструмент і все що в мене валяється по багажнику.. а там мб щось приумаю типу подвійного дна в багажнику, шоб все акуратно дивилось
п.с. треба щось написати ато давно не писав про авто